Home Nationaal elftal TFF-voorzitter Mehmet Büyükeksi spreekt zich uit over de geruchten rond Abdullah Avci

TFF-voorzitter Mehmet Büyükeksi spreekt zich uit over de geruchten rond Abdullah Avci

door Gökhan

De Turkse bondspresident Mehmet Büyükeksi sprak zich uit over de speculaties rond Abdullah Avci als mogelijke coach voor het Turkse nationale team in een gesprek met journalist Candas Tolga Isik. In dat gesprek ontkende de TFF-baas de berichten dat de huidige Turkse bondscoach, Stefan Kuntz, zou worden ontslagen en zou worden vervangen door Avci.

Büyükeksi benadrukte dat de reden voor het bezoek van Avci aan de TFF-faciliteiten in Riva/Istanbul een andere was: “Abdullah Avci kwam voor een MHK-conferentie naar Riva, die dagen van tevoren was gepland. De zaak heeft niets te maken met het nationale team. Bovendien zijn we niet op zoek naar een coach en hebben we op dit moment geen dergelijke bijeenkomst.”

Turkije - Armenië

Na het 1-1 gelijkspel van Turkije tegen Armenië in de vijfde wedstrijd van de kwalificatiegroep D voor EURO 2024, werd beweerd dat Stefan Kuntz zou worden vervangen door Abdullah Avci. Deze beweringen werden ondersteund door het feit dat Avci met zijn staf naar het TFF Riva Hasan Dogan Nationale Team- en Trainingscomplex reisde.

You may also like

Laat een reactie achter