Home Europa TRT verzekert zich voor drie seizoenen van alle Europese clubcompetities – Wedstrijden van Turkse teams ongecodeerd!

TRT verzekert zich voor drie seizoenen van alle Europese clubcompetities – Wedstrijden van Turkse teams ongecodeerd!

door Gökhan

TRT heeft aangekondigd dat het de uitzendrechten voor de wedstrijden van de UEFA Champions League, de UEFA Europa League en de UEFA Europa Conference League heeft verworven voor drie seizoenen vanaf het volgende seizoen.

Het betreft de seizoenen 2024/25, 2025/26 en 2026/27. In de verklaring van TRT staat dat de wedstrijden van de Turkse teams ongecodeerd te zien zullen zijn op TRT 1 en TRT Spor. Er wordt gemeld dat meer wedstrijden zullen worden uitgezonden op het nieuwe digitale platform “tabii” van TRT.

In de verklaring werd benadrukt dat TRT voor het eerst in zijn geschiedenis het recht heeft gekregen om de wedstrijden van de Champions League, de Europa League en de Conference League als exclusieve zender uit te zenden:

TRT zal met zijn ervaren teams voetbalfans een onvergetelijke uitzendervaring bieden door de nieuwste technologie te gebruiken. De uitzendingen voor en na de wedstrijden, waaraan meestercommentatoren deelnemen, zullen eens te meer het kwaliteitsverschil laten zien dat TRT biedt aan de kijkers die gedetailleerde analyses en boeiende gespreksrondes over de wedstrijden kunnen volgen. De inhoudsrijke programma’s die TRT aan voetbalfans biedt, zullen de opwinding van de Turkse voetbalfans verder verhogen.

Historische deal voor TRT

De algemeen directeur van TRT, Mehmet Zahid Sobaci, toonde zich zeer verheugd over deze ontwikkeling en zei: “TRT is voor drie seizoenen de exclusieve uitzendpartner voor de UEFA Champions League, de UEFA Europa League en de UEFA Europa Conference League. We zijn zeer verheugd over deze primeur in de geschiedenis van TRT. Als openbare omroep van Turkije is het voor ons een kwestie van trots om de passie voor voetbal naar elke uithoek van ons land te brengen. We zullen blijven werken met alle kracht om naast voetbal ook toernooien in alle andere sporten aan onze kijkers te presenteren. Wij wensen u veel geluk.”

In de verklaring wordt verder gezegd: “Voetbalfans hebben nu de mogelijkheid om wedstrijden van de UEFA Champions League, de UEFA Europa League en de UEFA Conference League te volgen, wanneer en waar ze maar willen. Deze opwindende competities zullen niet beperkt blijven tot televisieschermen. Naast TRT 1 en TRT Spor kunnen meer wedstrijden worden gevolgd op mobiele apparaten, computers en smart-tv’s via “tabii”. De “tabii”-applicatie is toegankelijk via apparaten op Android- en iOS-platforms, de website www.tabii.com en compatibele smart-tv’s. Voetbalfans kunnen op elk moment en overal de live-uitzendingen van alle TRT-kanalen volgen, evenals de speciaal voor het platform geproduceerde originele series. Met “tabii” kunnen voetbalfans vanaf nu altijd en overal meer spanning beleven tijdens de wedstrijden.

You may also like

Laat een reactie achter