Home SüperligOverig Wow! Het bizarre verhaal van Mevlut Erdinc: “Ik weet niet waar mijn kinderen zijn”

Wow! Het bizarre verhaal van Mevlut Erdinc: “Ik weet niet waar mijn kinderen zijn”

Voormalig profvoetballer Mevlut Erdinc heeft shockerende uitspraken gedaan op zijn Instagram kanaal, waarin hij beweert dat hij 1 miljoen heeft betaald om zijn zoon te spreken.

door Gökhan

Mevlut Erdinc wordt gechanteerd met zijn kinderen

Voormalig voetballer Mevlüt Erdinç beweert via Instagram dat zijn vrouw al 5 maanden weigert hem toegang te geven tot hun kinderen. Volgens Erdinç heeft hij pas contact kunnen hebben met zijn zoon nadat hij beloofde 1 miljoen euro te storten op haar rekening. In zijn post zegt hij: “Ik heb al 5 maanden geen nieuws van mijn vrouw Taleb Erding. Ik weet niet waar ze zijn, ze laat me mijn kinderen niet zien. Ik wil dat iedereen dit nu weet, omdat het onmenselijk is om me te chanteren om geld van me te krijgen.”

1 miljoen euro

Hij heeft zijn vrouw benaderd via e-mail en gezegd dat hij 1 miljoen euro op haar rekening zal storten. Na deze belofte belde zijn zoon hem zaterdag via video. Erdinç, die aan het begin van zijn carrière met haar trouwde en de dag nadat hij zijn carrière beëindigde van hem scheidde, zegt dat geld nooit belangrijk voor hem is geweest. Hij benadrukt dat zijn waarden ervoor zorgen dat zijn kinderen en hun moeder nooit gebrek zullen hebben, omdat hij zijn verantwoordelijkheden serieus neemt.

Mevlut Erdinc wil DNA-test

Echter beweert de familie van zijn vrouw dat de kinderen niet van hem zijn. Hij vroeg om een ​​DNA-test, maar ze weigerden en laat hem zijn kinderen niet zien. Erdinç vraagt zich af hoe mensen zo slecht kunnen zijn en benadrukt dat geld helaas families vernietigt. Hij onthult ook dat hij zonder de steun van zijn vrouw alles heeft gedaan om van depressie en verslavingen af te komen en dat hij pas na vijf maanden weer contact kon leggen nadat hij het aanbod van 1 miljoen euro had gedaan.

You may also like

Laat een reactie achter