Home SüperligFenerbahce Fenerbahce: Ismail Kartal reageert op Caglar Soyuncu-speculaties – Michy Batshuayi spreekt over transfergeruchten

Fenerbahce: Ismail Kartal reageert op Caglar Soyuncu-speculaties – Michy Batshuayi spreekt over transfergeruchten

door Gökhan

Fenerbahce 6 - 0 Adanaspor

Na de 6-0 overwinning in de beker tegen Adanaspor, heeft Fenerbahce-trainer Ismail Kartal zijn mening gegeven over de afloop van de wedstrijd en de transferactiviteiten van de Istanboel-club:

Vanavond wilden we Adanaspor thuis verslaan en doorgaan naar de volgende ronde. We hebben opnieuw een goede overwinning behaald. We zijn blij dat we ons hebben gekwalificeerd voor de achtste finales. In deze wedstrijd hebben we spelers opgesteld die tot nu toe minder speelkansen hadden. Aan het einde hebben al mijn spelers hun best gedaan. Ik wens Adanaspor veel succes in de komende wedstrijden.

Complimenten voor Krunic - Mogelijkheid voor Söyüncü

Kartal vervolgt: “Iedereen in het team heeft groot respect voor elkaar. We moesten vroeg handelen bij de transfers. We hadden blessures en strijden in drie competities. Hier wil ik onze president bedanken. Omdat we in de tweede helft van het seizoen meer wedstrijden zullen spelen, was de diepte van de selectie belangrijk. Ik denk dat (Rade) Krunic een goede wedstrijd heeft gespeeld, hoewel het zijn eerste wedstrijd was. Hij begon als nummer zes, daarna hebben we hem naar het centrum van de verdediging verplaatst, en ook daar heeft hij het goed gedaan. Met de twee transfers die we op dit moment hebben gedaan, hebben we ons eigen evenwicht gevonden. Misschien is er in de komende dagen nog een andere transfer, maar daarop zijn we niet voorbereid. We hebben nog geen definitieve beslissing genomen over Caglar Söyüncü en de vertrekkende spelers, we zullen dit te zijner tijd beoordelen.

Michu Batshuayi en Lincoln aan het woord

Lincoln Henrique (linksback, Fenerbahce): “Dit was een heel bijzonder moment voor mij. Ik had een moeilijke blessure, maar ik heb hard gewerkt tijdens mijn herstel, en het was erg goed voor me om weer op het veld te staan. We zullen ons werk zo goed mogelijk voortzetten en blijven winnen. De steun van mijn teamgenoten is erg belangrijk voor mij. Iedereen heeft me in dit proces zeer geholpen. Ik draag dit doelpunt op aan hen en mijn familie.

Michy Batshuayi (aanvaller, Fenerbahce): “We zijn tevreden met het behaalde resultaat. We hebben als team een goede wedstrijd gespeeld. Ik denk dat het vooral goed was voor de spelers die geen speeltijd kregen. Ik wil niet te veel over mezelf praten, maar over Lincoln. Hij is al lange tijd niet in het team geweest, maar hij is een geweldige speler. Interne concurrentie is erg belangrijk, want als team kun je veel meer bereiken. Iedereen kan in dit team vanaf het begin spelen. Er zijn veel mensen die over transfergeruchten praten. Maar ik focus me op Fenerbahce. Mijn doel is om met dit team alle titels te winnen die we kunnen winnen.

You may also like

Laat een reactie achter