Home Europa Kenan Yildiz Juventus: “Hij is een aangeboren talent”- Massimiliano Allegri

Kenan Yildiz Juventus: “Hij is een aangeboren talent”- Massimiliano Allegri

door Gökhan

Kenan Yildiz Juventus

Massimiliano Allegri, de trainer van Juventus Turijn, prees de opkomende ster Kenan Yildiz na zijn laatste wedstrijd tegen US Sassuolo. Op de 20e speeldag van de Italiaanse Serie A versloeg “Juve” Sassuolo met 3-0 en zet daarmee de achtervolging op koploper Inter Milaan met Hakan Calhanoglu voort.

Ook tegen Sassuolo stond Yildiz in de basisopstelling en liet opnieuw een degelijke prestatie zien. In de 57e minuut werd de drievoudige Turkse international vervangen door Federico Chiesa.

Kenan Yildiz is een superster

Na de wedstrijd gaf Allegri verklaringen af en beoordeelde de prestaties van Yildiz: “Er zijn maar heel weinig mensen die de bal zo goed kunnen controleren als een sterspeler. Bovendien neemt hij zelden verkeerde beslissingen, en dat is aangeboren talent. Dat hoefden we hem niet te leren. We willen dat hij meer doet, omdat hij het verschil kan maken.”

Yildiz heeft in twaalf optredens voor “Juve” al drie doelpunten op zijn naam staan en wordt nu al beschouwd als een van de nieuwe hoopvolle talenten van Turkije, ook voor het EK 2024 in de zomer in Duitsland.

You may also like

Laat een reactie achter