Home SüperligFenerbahce Caglar Soyuncu Fenerbahce: het is officieel!

Caglar Soyuncu Fenerbahce: het is officieel!

Fenerbahce heeft een overeenkomst bereikt met de nationale voetballer Çağlar Söyüncü, die momenteel speelt voor Atletico Madrid. De succesvolle speler zal vandaag in Istanbul arriveren.

door Gökhan

Fenerbahçe Wacht op Officiële Handtekening van Çağlar Söyüncü - Transferdetails

Het blijkt dat Fenerbahce, na de transfers van Leonardo Bonucci en Rade Krunic, nu ook wacht op de officiële handtekening van Çağlar Söyüncü.

Volgens het nieuws van Sports Digitale heeft Fenerbahce een overeenkomst bereikt met Atletico Madrid voor de huurtransfer van Çağlar Söyüncü. Er is geen koopoptie opgenomen in de overeenkomst.

Gezondheidscontroles en Contractondertekening in Istanbul

Çağlar Söyüncü zal vandaag naar Istanbul komen voor gezondheidscontroles. Na de gezondheidscontroles zal hij een officieel contract ondertekenen met Fenerbahçe.

Volgens de verkregen informatie zal Fenerbahçe het halfjaarlijkse salaris van Çağlar Söyüncü, dat 1,5 miljoen euro bedraagt, betalen. Daarnaast zal een huurbedrag van 2,5 miljoen euro worden overgemaakt, en na 4,5 maanden zal de speler terugkeren naar Atletico Madrid.

Geen Koopoptie vanwege Wens Diego Simeone

Een belangrijke reden voor het ontbreken van een koopoptie is de wens van Diego Simeone, de ervaren coach van Atletico Madrid. Het nieuws suggereert dat Simeone Çağlar in het komende seizoen in zijn team wil zien.

Çağlar Söyüncü, die aan het begin van het seizoen zijn vijfjarige carrière bij Leicester beëindigde en naar Atletico Madrid verhuisde, heeft tot nu toe 9 wedstrijden gespeeld. In 212 minuten op het veld kreeg hij 1 gele kaart en 1 rode kaart.

Çağlar Söyüncü begon zijn voetbalcarrière in de jeugd van Menemen Belediyespor en speelde vervolgens voor Bucaspor, Aliağa FK, Altınordu, Freiburg, Leicester City en Atletico Madrid. De 27-jarige verdediger heeft in 55 wedstrijden voor het nationale team gespeeld en 2 doelpunten gevierd.

You may also like

Laat een reactie achter