Home SüperligGalatasaray Sacha Boey naar Bayern München: deal is bijna rond!

Sacha Boey naar Bayern München: deal is bijna rond!

door Gökhan

Sacha Boey Bayern Munchen

Volgens meldingen van zowel Turkse als buitenlandse media heeft rechtsback Sacha Boey van Galatasaray een aanbod van de Duitse recordkampioen FC Bayern München geaccepteerd. De club heeft, vanwege de vele blessures in de selectie zoals Konrad Laimer, Bouna Sarr, Joshua Kimmich of Noussair Mazraoui, het oog laten vallen op de “Gala”-opkomende ster Boey.

De 23-jarige Fransman, die afgelopen seizoen met de Istanboelse “Leeuwen” het Turkse kampioenschap won, zou Bayern vooral hebben overtuigd met zijn prestaties in de directe duels in de groepsfase van de UEFA Champions League.

Laatste onderhandelingen

Aangezien Boey al heeft ingestemd met een overstap en het aanbod van de Münchense club, moeten alleen de clubs het nog eens worden. Naar verluidt heeft Bayern een eerste bod van 20 miljoen euro inclusief bonussen voorgelegd. Galatasaray vraagt echter om 25 miljoen euro en een deelname aan de doorverkoop.

Volgens de Italiaanse transferexpert Fabrizio Romano vraagt Galatasaray inderdaad meer dan 15 miljoen euro als transfersom plus extra bonussen. Terwijl de onderhandelingen tussen de partijen doorgaan, wacht Boey op de uitkomst van de transfergesprekken tussen de clubs.

In het lopende seizoen speelde Boey in totaal 31 wedstrijden voor “Cimbom” en scoorde daarbij twee doelpunten. Zijn contract in Istanbul loopt nog tot 2025.

You may also like

Laat een reactie achter