Home Europa Ozan Tufan genomineerd als Speler van de Maand in de Championship

Ozan Tufan genomineerd als Speler van de Maand in de Championship

door Gökhan

Ozan Tufan Hull City

De 28-jarige Turkse international Ozan Tufan, met 65 interlands op zijn naam, is sterk aan het nieuwe seizoen begonnen en heeft vier doelpunten gescoord in vier wedstrijden in de Engelse EFL Sky Bet Championship, de op een na hoogste voetbalcompetitie.

De 28-jarige heeft een cruciale rol gespeeld in de veelbelovende seizoensstart van Hull City. Als gevolg daarvan werd Tufan al uitgeroepen tot Speler van de Maand voor augustus door de “Tigers,” de liefkozende bijnaam voor Hull City. Bovendien heeft Tufan’s uitstekende prestaties hem een nominatie opgeleverd voor Speler van de Maand in de Championship voor augustus. Op de nominatielijst staan ook Sam Morsy van Ipswich Town, Gabriel Sara van Norwich City en Andre Vidigal van Stoke City.

Tufan staat momenteel onder contract bij Hull City, eigendom van de Turkse ondernemer Acun Ilicali, tot 2025 met een optie voor nog een jaar. Hij maakte de overstap naar Hull City op 1 juli 2022 voor een transfersom van drie miljoen euro van de Turkse bekerwinnaar Fenerbahce.

You may also like

Laat een reactie achter