Home Europa Real Madrid: Drie geïnteresseerden voor herstelde Arda Güler

Real Madrid: Drie geïnteresseerden voor herstelde Arda Güler

door Gökhan

Arda Guler transfer

Arda Güler maakte aan het begin van het seizoen voor een transfersom van 20 miljoen euro de overstap van Fenerbahce naar Real Madrid, maar heeft tot nu toe nog geen officiële wedstrijd voor zijn nieuwe club gespeeld.

De blessureproblemen van de vier keer Turks international, die begonnen tijdens de zomervoorbereiding met de Amerikaanse tour, zetten zich voort met de start van de competitie. De 18-jarige, die in de afgelopen 24 wedstrijden van de “Koninklijken” in de UEFA Champions League en La Liga slechts twee keer deel uitmaakte van de selectie, wacht nog steeds op zijn debuut bij de Madrilenen.

La Liga-clubs tonen interesse in Güler

Het talent uit Ankara werkt momenteel aan het definitief overwinnen van zijn blessureproblemen, maar wordt tegelijkertijd begeerd door drie clubs. Volgens “Defansa Central”, een bron die dicht bij Real Madrid staat, hebben La Liga-clubs FC Villarreal, RC Celta Vigo en UD Las Palmas geïnformeerd naar een verhuur van de aanvallende middenvelder. Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti, die vertrouwen heeft in het potentieel van Güler, wil de speler niet op huurbasis laten vertrekken. De Spaanse topclub wil wachten tot Güler volledig is hersteld en hem dan inzetten. Na de winterstop zou het eindelijk zover moeten zijn, zo hintte hoofdcoach Ancelotti onlangs aan.

You may also like

Laat een reactie achter