Home SüperligGalatasaray Mauro Icardi koopt Rolls-Royce van 26 miljoen euro – Slechts drie exemplaren wereldwijd..

Mauro Icardi koopt Rolls-Royce van 26 miljoen euro – Slechts drie exemplaren wereldwijd..

door Gökhan

Mauro Icardi Rolls-Royce

Mauro Icardi, de “nieuwe” ster van Galatasaray, heeft zichzelf een bijzonder luxueuze auto cadeau gedaan om zijn sterke start van het seizoen in Turkije te vieren. Hij heeft naar verluidt een zeldzaam Rolls-Royce-model gekocht voor een duizelingwekkende prijs van ongeveer 26 miljoen euro, zoals gemeld door de Daily Mail.

Dit is ’s werelds duurste nieuwe auto, waarvan er slechts drie zijn gebouwd. Icardi voegt zich nu bij een exclusieve groep eigenaren, aangezien miljardair en rapper Jay-Z volgens de berichten ook een van de Boat Tail-modellen bezit. Het derde exemplaar zou zijn gekocht door een zakenman die in parels handelt.

Achtergrond van het Voertuig

De productie van deze buitengewone auto is een zorgvuldig vierjarig handmatig proces. Het bestaat uit 1.813 individuele onderdelen, waardoor elke Boat Tail een echt uniek kunstwerk is.

Dit vierzits cabriolet is voorzien van een zonnescherm en een automatisch uitschuifbare tafel. In het interieur zorgen zilveren bestek en porseleinen borden van Christofle voor een exclusieve ervaring. De auto heeft ook twee koelkasten die geschikt zijn voor champagneflessen.

Onder de motorkap schuilt bijna 600 pk aan kracht, en ook esthetisch gezien is deze auto indrukwekkend, met een grille die is afgewerkt met roségoud.

Transfer en Prestaties

Deze zomer maakte Icardi de overstap naar Galatasaray voor een vast transferbedrag van 10 miljoen euro, nadat hij het vorige seizoen op huurbasis had doorgebracht. Met vier doelpunten in drie competitiewedstrijden heeft de 30-jarige spits een uitstekende start gemaakt bij de titelverdediger.

Beelden bij het artikel:

You may also like

Laat een reactie achter