Home SüperligOverig Yokuslu’s manager spreekt zich uit over Galatasaray-geruchten en de niet-selectie door de Turkse coach Kuntz

Yokuslu’s manager spreekt zich uit over Galatasaray-geruchten en de niet-selectie door de Turkse coach Kuntz

door Gökhan

Okay Yokuslu Galatasaray

Batur Altiparmak, de manager van Okay Yokuslu, die speelt voor de Engelse EFL Sky Bet Championship-club West Bromwich Albion, heeft gesproken over de toekomst van zijn speler in het programma “beIN Sabah”, uitgezonden op “beIN Sports”.

Altiparmak, die commentaar gaf op de transfergeruchten, zei: “Galatasaray heeft geen contact met ons opgenomen. Aan het begin van het seizoen werden we gebeld en werd ons gevraagd naar onze situatie. We hebben gezegd dat we ons voetballeven in Engeland willen voortzetten en dat we niet geïnteresseerd zijn. Ook hebben enkele andere Turkse clubs geïnformeerd naar zijn situatie. Maar we zijn vastbesloten dat Okay zijn carrière in Engeland voortzet, tenzij er een uitzonderlijke situatie zich voordoet.”

Een kleine kritische opmerking richting de Turkse bondscoach

Altiparmak gaf het volgende antwoord op de vraag waarom Okay Yokuslu niet was opgeroepen voor het nationale team: “Ik geloof dat de heer Kuntz zijn functie in september 2021 heeft aanvaard. Toen voerde hij een telefoongesprek met Okay omdat hij bij Celta Vigo niet regelmatig speelde, en er werd gezegd: ‘Je speelt niet regelmatig, dus nodigen we je niet uit voor dit team, maar als je begint te spelen, heb je altijd een plek in dit team’. Maar vorig jaar werd hij niet opgeroepen, hoewel hij bijna 40 wedstrijden had gespeeld. Natuurlijk respecteren we de beslissing van de bondscoach. Als ze hem oproepen, zal hij graag komen en spelen.” Yokuslu heeft dit seizoen in zes wedstrijden het shirt van West Bromwich Albion gedragen, waaronder een wedstrijd in de Engelse League Cup (EFL Carabao Cup).

You may also like

Laat een reactie achter