Home SüperligFenerbahce Fenerbahce blijft bezig: Caglar Soyuncu volgende transfer voor de kanaries?

Fenerbahce blijft bezig: Caglar Soyuncu volgende transfer voor de kanaries?

door Gökhan

Caglar Soyuncu Fenerbahce

Al wekenlang doen speculaties de ronde dat Caglar Söyüncü op huurbasis naar Trendyol Süper Lig-leider Fenerbahce zou kunnen overstappen. Bij zijn nieuwe club Atletico Madrid krijgt Söyüncü nauwelijks speeltijd en heeft hij tot nu toe slechts negen korte optredens gehad, waarin hij slechts 213 minuten op het veld stond.

Te weinig, vooral met het oog op het naderende EURO 2024, dat over een paar maanden begint. Het is een feit dat Söyüncü speelpraktijk nodig heeft, aangezien hij vorig seizoen bij zijn voormalige club Leicester City zelden speelde. Bovendien liep Söyüncü in die tijd langdurige blessures op. Het lijkt ook waarschijnlijk dat de 27-jarige centrale verdediger uit Izmir in Madrid ook in de tweede helft van het seizoen niet de gehoopte speelminuten zal krijgen.

Waar gaat de weg van Söyüncü naartoe?

Al wekenlang doen speculaties de ronde dat Caglar Söyüncü op huurbasis naar Trendyol Süper Lig-leider Fenerbahce zou kunnen overstappen. Bij zijn nieuwe club Atletico Madrid krijgt Söyüncü nauwelijks speeltijd en heeft hij tot nu toe slechts negen korte optredens gehad, waarin hij slechts 213 minuten op het veld stond. Te weinig, vooral met het oog op het naderende EURO 2024, dat over een paar maanden begint. Het is een feit dat Söyüncü speelpraktijk nodig heeft, aangezien hij vorig seizoen bij zijn voormalige club Leicester City zelden speelde. Bovendien liep Söyüncü in die tijd langdurige blessures op. Het lijkt ook waarschijnlijk dat de 27-jarige centrale verdediger uit Izmir in Madrid ook in de tweede helft van het seizoen niet de gehoopte speelminuten zal krijgen.

You may also like

Laat een reactie achter