Home Nationaal elftal Luka Modric: “Arda Güler is een geweldige jongen en een zeer getalenteerde speler”

Luka Modric: “Arda Güler is een geweldige jongen en een zeer getalenteerde speler”

door Gökhan

Luka Modric aan het woord

Voorafgaand aan de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd van vanavond tussen Kroatië en Turkije in de Opus Arena in Osijek, sprak de Kroatische kapitein Luka Modric over de cruciale wedstrijd: “Vanavond hebben we een zeer moeilijke wedstrijd tegen een buitengewoon goed team. Turkije is een geweldig team, we hebben altijd respect voor hen gehad. We hebben al veel wedstrijden tegen Turkije gespeeld, en het was altijd een zeer moeilijke en onzekere wedstrijd. Turkije is een zeer goed team, maar we zijn de gastheren, we willen winnen in het nieuwe stadion voor onze fans. Het is duidelijk dat we tegen een groot team spelen dat we respecteren. De afwezigheden in de selectie zijn een grote tegenvaller voor ons, maar tegelijkertijd een grote kans voor de nieuwe spelers. Want dit kan hun nationale teamcarrière veranderen.”

Modric vervolgde: “De wedstrijd die we gaan spelen is geen gewone wedstrijd, het is een wedstrijd tegen een zeer groot team. Ivan Perisic had een ernstige blessure. Ik sta in contact met hem, dit is een grote klap voor ons, hij is een zeer belangrijke speler. Ik ken zijn karakter, ik ben er zeker van dat hij terug zal komen. Maar ik weet niet wanneer hij zal terugkeren, laten we hem gezond terug laten komen, er is geen haast bij. Sommige spelers zijn geblesseerd, maar dat is een kans voor jonge spelers. Als zulke situaties zich voordoen, doet Kroatië graag mee en geniet meer van het spel.”

Modric is lovend over Arda Güler

Modric prees Arda Güler uitgebreid en zei: “Arda is een geweldige jongen, een zeer getalenteerde speler. Hij heeft een grote toekomst voor zich. Ik ben er zeker van dat hij de fans van Real Madrid veel plezier zal bezorgen. Helaas heeft hij vanwege zijn blessure nog niet de kans gehad om zijn talent te tonen. Ik ben er zeker van dat hij een grote toekomst voor zich heeft.” Op de vraag: “Zal Arda Güler de Luka Modric van Turkije zijn?” antwoordde Modric: “Laat Arda Güler gewoon Arda Güler zijn. Er is geen reden om hem met iemand te vergelijken. Ik ben er zeker van dat hij zijn kwaliteiten zal tonen en een geweldige carrière zal hebben. Hij hoeft geen druk te voelen.” Toen hem werd gevraagd of het Kroatische team informatie had ingewonnen over het Turkse nationale team van Dominik Livakovic, antwoordde de Kroatische kapitein als volgt: “We kennen de Turkse spelers en het Turkse nationale team zeer goed, we hoeven Livakovic niets te vragen.”

You may also like

Laat een reactie achter