Home Europa Ilkay Gundogan’s manager reageert direct op geruchten!

Ilkay Gundogan’s manager reageert direct op geruchten!

İlkay Gündoğan's manager, İlhan Gündoğan, heeft ontkend dat er enige waarheid zit in de berichten dat Galatasaray-bestuurders voorafgaand aan de wedstrijd tegen Bayern München in gesprek zijn geweest over de mogelijke transfer van İlkay Gündoğan.

door Gökhan

Duidelijke Verklaring van de Manager

İlhan Gündoğan verklaarde tegenover het persbureau AA dat de recente berichtgeving in de media met betrekking tot de vermeende ontmoeting tussen Galatasaray-bestuurders en İlkay Gündoğan niet klopt. Hij benadrukte dat er geen enkel contact is geweest met Galatasaray-functionarissen voorafgaand aan de wedstrijd tegen Bayern München.

Focus op Barcelona

De manager voegde eraan toe: “De afgelopen dagen zijn er enkele berichten verschenen over İlkay in de media die niet waarheidsgetrouw zijn. Ik heb voorafgaand aan de wedstrijd tegen Bayern München geen enkele ontmoeting gehad met een Galatasaray-bestuurder over İlkay. Er is geen enkele ontwikkeling, ontmoeting of communicatie over dit onderwerp geweest. Ik wil dit duidelijk benadrukken. İlkay is gelukkig bij Barcelona en richt zich daar op de doelen die hij wil bereiken.

De uitspraak van de manager lijkt de speculaties over een mogelijke transfer van İlkay Gündoğan naar Galatasaray te ontkrachten.

You may also like

Laat een reactie achter