Home SüperligGalatasaray Ilkay Gundogan naar Galatasaray? – Galatasaray gaat er werk van maken

Ilkay Gundogan naar Galatasaray? – Galatasaray gaat er werk van maken

Galatasaray richt zijn vizier op een versterking in het middenveld in de aanloop naar de winterstop. Volgens recente berichten heeft de club interesse getoond in İlkay Gündoğan, die momenteel voor Barcelona speelt.

door Gökhan

Transferinspanningen in Aanloop naar de Winterstop

Met het oog op de naderende winterstop heeft Galatasaray zijn inspanningen op het gebied van transfers geïntensiveerd. De club streeft ernaar om zijn middenveld te versterken met een speler van wereldklasse.

Op dit moment heeft Galatasaray op de positie van nummer 8 spelers zoals Tanguy Ndombele, Kerem Demirbay en Sergio Oliveira. Het management heeft als doel om door het aantrekken van een hoogwaardige speler zowel in Europa als in de competitie succes te behalen.

İlkay Gündoğan Galatasaray transfer

Op de lijst van potentiële versterkingen van Galatasaray staan verschillende namen. Echter, vanwege zijn binnenlandse status heeft de club zijn oog laten vallen op İlkay Gündoğan, die momenteel voor Barcelona speelt.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Bayern München in Duitsland heeft het bestuur positieve feedback ontvangen na gesprekken met İlkay en zijn manager. Het wordt verwacht dat Galatasaray in de komende dagen contact zal opnemen met de Spaanse club. De 33-jarige speler heeft momenteel een contract bij Barcelona tot juni 2025.

İlkay Gündoğan: Ervaring en Huidige Prestaties

İlkay Gündoğan heeft een indrukwekkende carrière gehad, waarbij hij eerder voor Borussia Dortmund en Manchester City heeft gespeeld voordat hij aan het begin van dit seizoen bij de Catalaanse club kwam. In het lopende seizoen heeft İlkay in 17 wedstrijden bijgedragen met 1 doelpunt en 5 assists.

Galatasaray hoopt met deze mogelijke versterking zijn positie te verstevigen en zijn ambities voor zowel de nationale als de internationale competities waar te maken.

You may also like

Laat een reactie achter