Home Nationaal elftal Belangrijke wijzigingen in de selectie voor de oefenwedstrijd tegen Duitsland!

Belangrijke wijzigingen in de selectie voor de oefenwedstrijd tegen Duitsland!

door Gökhan

Cengiz Ünder en Hakan Çalhanoğlu Uitgesloten van de Aanstaande Ontmoeting

In aanloop naar de oefenwedstrijd van het A-nationaal elftal tegen Duitsland op 18 november zijn Cengiz Ünder en Hakan Çalhanoğlu uit de voorlopige selectie gehaald.

De Turkse Voetbal Federatie verklaarde het volgende:

Voor de oefenwedstrijd tegen Duitsland op 18 november, waarvoor ons nationale elftal vandaag naar Berlijn zal reizen, zijn er wijzigingen aangebracht in de voorlopige selectie.

Onze nationale spelers Cengiz Ünder en Hakan Çalhanoğlu werden uitgenodigd voor de selectie van het nationale team voor de wedstrijden tegen Duitsland en Wales, zodat ze de trainingsmethoden en voetbalfilosofie van het nieuwe coachingsteam persoonlijk kunnen ervaren en met hun teamgenoten kunnen werken. In overeenstemming met de eerder gemaakte planning is Cengiz Ünder vóór het vertrek van de ploeg naar Berlijn uit de trainingsselectie vertrokken.

Onze teamcaptain Hakan Çalhanoğlu heeft echter niet kunnen deelnemen aan de trainingen van het nationale team op gisteren en vandaag vanwege een bovenste luchtweginfectie. Naast zijn medische toestand is ook rekening gehouden met het feit dat de geboorte van het kind van zijn vrouw zeer binnenkort zal plaatsvinden. Onze nationale speler, die door het technische team is beoordeeld, is om deze redenen uitgesloten van de voorlopige selectie van het nationale elftal.

You may also like

Laat een reactie achter