Home Europa Gaat Altay Bayindir zijn debuut maken in het doel van Manchester United?

Gaat Altay Bayindir zijn debuut maken in het doel van Manchester United?

Met de Africa Cup of Nations in zicht, zou dit nog wel eens het moment voor Altay Bayindir kunnen zijn om zijn eerste minuten te maken in het Manchester United tenue.

door Gökhan

Altay Bayindir debuut

De Turkse nationale doelman Altay Bayindir heeft sinds zijn overstap van Fenerbahce naar Manchester United nog geen kans gehad om voor de Engelsen te spelen. Zelfs in de periode van zwakke prestaties van Andre Onana heeft de trainer Erik ten Hag Bayindir niet ingezet. Met de recente ontwikkelingen rond de Africa Cup of Nations zou echter het moment van Bayindir kunnen zijn aangebroken. Volgens informatie van de Engelse pers heeft Onana, die in tweestrijd verkeerde over deelname aan de Afrika Cup of Nations, uiteindelijk besloten om deel te nemen.

Africa Cup komt goed uit voor Altay

Als gevolg hiervan zou Bayindir in de competitiewedstrijden tegen Tottenham Hotspur, Wolverhampton Wanderers, West Ham United en Aston Villa de plaats van de Kameroener tussen de palen van de “Red Devils” kunnen overnemen.

De Africa Cup of Nations wordt gehouden van 13 januari tot 11 februari 2024 in Ivoorkust.

Bayindir maakte afgelopen zomer de overstap naar Manchester United voor vijf miljoen euro en tekende een langdurig contract tot 2027 met een optie voor nog een seizoen. Als United Bayindir doorverkoopt, ontvangt Fenerbahce 20 procent van de opbrengst. Als de transfersom meer dan tien miljoen euro bedraagt, ontvangt Fenerbahce eenmalig nog een miljoen euro.

You may also like

Laat een reactie achter