Home Nationaal elftal EK kwalificatie: bijzondere vervanger voor de geblesseerde Ozan Kabak

EK kwalificatie: bijzondere vervanger voor de geblesseerde Ozan Kabak

door Gökhan

Ozan kabak geblesseerd aan schouder

In de selectie van het nationale team, dat zich vandaag in Istanbul verzamelt voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Kroatië (12 oktober) en Letland (15 oktober), is er een wijziging aangebracht. Ozan Kabak, die tijdens de wedstrijd tussen SV Werder Bremen en TSG 1899 Hoffenheim vroegtijdig het veld moest verlaten vanwege een ontwrichte schouder, onderging vandaag in Duitsland verschillende tests. Uit de onderzoeken bleek dat de behandeling van Kabaks blessure tijdens het trainingskamp van het Turkse nationale team niet kon worden voltooid, en daarom is besloten om de centrale verdediger uit de selectie te verwijderen.

In plaats van Kabak is Rayyan Baniya, een profvoetballer van Trabzonspor, aan de selectie toegevoegd. De 24-jarige verdediger, geboren in Bologna (Italië), zal zijn plaats innemen in het trainingskamp van het nationale team, dat vanavond in Istanbul begint. Hierdoor zou Baniya zijn debuut kunnen maken in het Turkse nationale team. Het nationale team begint maandag 9 oktober met een trainingssessie ter voorbereiding op de wedstrijd tegen Kroatië.

Vanwege eerdere blessures zijn ook Mert Günok, Caglar Söyüncü, Kazimcan Karatas, Cengiz Ünder, Arda Güler en Enes Ünal niet geselecteerd.

You may also like

Laat een reactie achter