Home Europa Duidelijkheid over wanneer Arda Güler weer op het veld zal verschijnen

Duidelijkheid over wanneer Arda Güler weer op het veld zal verschijnen

door Gökhan

Goed nieuws voor Real Madrid

Na zijn vertrek bij Fenerbahçe en zijn indrukwekkende prestaties tijdens trainingen bij de Spaanse grootmacht Real Madrid, heeft nationale ster Arda Güler zijn fans doen schrikken met een blessure.

Vanwege een blessure aan de binnenmeniscus heeft Arda Güler het trainingskamp van Real Madrid in de VS verlaten en is hij teruggekeerd naar Spanje, waarbij wordt verwacht dat zijn terugkeer eerder zal plaatsvinden dan verwacht.

Eerder was al aangegeven dat de niet-operatieve behandeling van de 18-jarige Turkse ster drie maanden zou duren en dat bij een operatie hij minstens vijf maanden buiten het veld zou moeten blijven, en zelfs dat zijn contract tijdelijk zou kunnen worden bevroren.

Eerder herstel

Volgens berichten in de Spaanse media wordt nu gemeld dat de jonge voetballer slechts 2 maanden buiten het veld zal moeten blijven.

Het is de bedoeling dat de nationale speler tegen eind september weer in staat zal zijn om te spelen. Het feit dat de jonge speler geen operatie hoeft te ondergaan, wordt beschouwd als een positieve ontwikkeling. Arda Güler raakte voor het eerst geblesseerd aan zijn rechterknie op 22 juli en sindsdien nam hij gecontroleerd deel aan trainingen.

You may also like

Laat een reactie achter