Home SüperligBesiktas Beşiktaş Trainer Şenol Güneş spreekt over duel met Tirana en geeft update over Ghezzal en Tosun

Beşiktaş Trainer Şenol Güneş spreekt over duel met Tirana en geeft update over Ghezzal en Tosun

door Gökhan

Beşiktaş-trainer Şenol Güneş heeft zich uitgesproken over de aankomende return tegen FK Tirana (Eerste wedstrijd: 3-1) in de tweede kwalificatieronde van de UEFA Europa Conference League. Hij besprak de cruciale wedstrijd en sprak ook over het stadion in Albanië:

“Het stadion is erg mooi, er is slechts één probleem met het veld. Het lijkt een beetje oneffen. Verder is alles prima. We willen morgen goed voetbal laten zien en we zijn blij om in Tirana te zijn. Het weer is mooi, bijna heet. We hebben het groen en de natuur gezien. We zijn al veel keer in Albanië geweest en zullen hier nog één wedstrijd spelen. We hebben de eerste wedstrijd thuis gespeeld en gewonnen. Daarom zijn we met een goed resultaat aangekomen. Maar we zullen niet alleen op basis van die wedstrijd handelen. We zullen ons eigen spel spelen en onze beste prestatie laten zien. Onze tegenstander heeft ook goede spelers in hun team. Ze zetten ons onder druk in de eerste wedstrijd, en we verwachten hetzelfde in deze wedstrijd.”

Status van Ghezzal en Tosun

De ervaren coach uit Trabzon sprak ook over de blessurestatus van Rachid Ghezzal en Cenk Tosun: “Aanvankelijk stond Ghezzal’s naam op de UEFA-spelerslijst, maar het lijkt erop dat zowel Ghezzal als Cenk Tosun aan het begin van volgende week met trainen zullen beginnen. Ik wou dat ze vandaag hadden kunnen spelen, maar ik hoop dat ze vanaf nu gaan spelen. Ghezzal is aan het werk en geeft zijn beste inzet. Hij had een lichte dijbeenbloeding. Ons werd geadviseerd om één tot twee weken te wachten. Dit kan elke voetballer overkomen. Ghezzal is een waardevolle speler voor ons en voor de fans. Niemand sluit hem uit.”

You may also like

Laat een reactie achter