Home SüperligOverig Adana Demirspor sluit overeenkomst voor huur van Édouard Michut van PSG

Adana Demirspor sluit overeenkomst voor huur van Édouard Michut van PSG

door Gökhan

Adana Demirspor Edouard Michut

Volgens Fabrizio Romano heeft Adana Demirspor een overeenkomst bereikt om Édouard Michut (20) te huren van Paris Saint-Germain. Sunderland had op de laatste dag van de transferperiode geprobeerd om de Franse middenvelder aan te trekken, maar slaagde er niet in Michut terug te halen naar het Stadium of Light.

Met het sluiten van het transfervenster in veel delen van Europa, is het Demirspor gelukt om een huurdeal te regelen voor de 20-jarige terwijl het transfervenster nog open is in Turkije. Het Turkse venster sluit op vrijdag. Er is een mondelinge overeenkomst bereikt tussen de twee clubs en de beoogde deal omvat een optie tot koop.

Patrick Kluivert, de manager van Demirspor, had de voormalige huurling van Sunderland op het oog vóór het sluiten van het transfervenster, en de Turkse club wacht nu alleen nog op de laatste documenten om te worden ondertekend voordat de deal compleet is. Michut bracht het vorige seizoen op huurbasis door in de Championship bij Sunderland en maakte 28 optredens voor de Black Cats.

You may also like

Laat een reactie achter