Home SüperligGalatasaray Hakim Ziyech gaat zijn debuut maken bij Galatasaray

Hakim Ziyech gaat zijn debuut maken bij Galatasaray

door Gökhan

Galatasaray heeft besloten over Hakim Ziyech en Tanguy Ndombele

Galatasaray heeft een belangrijke beslissing genomen met betrekking tot haar nieuwe aanwinsten, Hakim Ziyech en Tanguy Ndombele. Volgens berichten zullen Hakim Ziyech en Tanguy Ndombele deelnemen aan de wedstrijd tegen Samsunspor.

Met de wedstrijd tegen Samsunspor in de Süper Lig van deze week in het vooruitzicht, wordt de opstelling van Galatasaray langzaam duidelijk. Volgens een rapport van Sabah zullen Hakim Ziyech en Tanguy Ndombele een rol spelen in deze cruciale wedstrijd.

Ziyech en Ndombele op het veld tegen Samsunspor

Terwijl wordt gemeld dat Tanguy Ndombele klaar is voor actie, is ook bekendgemaakt dat Hakim Ziyech is begonnen met trainen met het team. Beide spelers zullen naar verluidt in actie komen tijdens de wedstrijd tegen Samsunspor.

Bovendien werd benadrukt dat als Hakim Ziyech en Tanguy Ndombele tijdens de wedstrijd tegen Samsunspor in goede vorm verkeren, ze ook in de basis zullen staan in de Champions League-wedstrijd tegen Kopenhagen.

Beslissing over Zaha zal na de training van morgen worden genomen

Het rapport meldde ook dat de uiteindelijke beslissing over Wilfried Zaha zal worden genomen na de training van morgen.

Galatasaray zal Samsunspor op zaterdag 16 september om 19:00 uur thuis ontvangen. De ploeg zal op woensdag 20 september om 18:45 uur Kopenhagen verwelkomen in de Champions League.

You may also like

Laat een reactie achter