Home SüperligBesiktas Eric Bailly doet waar veel Besiktas fans bang voor waren..

Eric Bailly doet waar veel Besiktas fans bang voor waren..

door Gökhan

Besiktas 2 - 0 Fatih Karagumruk

Besiktas wist Fatih Karagümrük te verslaan met 2-0 tijdens een oefenwedstrijd. Eric Bailly begon sterk aan de wedstrijd, maar jammer genoeg wist hij de eerste helft niet af te kunnen maken. Eric Bailly voelde pijn bij zijn lies en moest de wedstrijd vroegtijdig verlaten. 

Besiktas 2 - 0 Fatih Karagumruk

Besiktas won de oefenwedstrijd tegen Fatih Karagümrük dankzij twee goals van Ghezzal en Ante Rebic. De centrale verdediger van Manchester United die onlangs is aangesloten bij de selectie van Besiktas mocht de wedstrijd beginnen en stond meteen in de eerste 11. Al gauw kwam hij erachter dat die nog niet volledig wedstrijd-fit was. Er werd gezegd dat Eric Bailly, die een ernstige wedstrijdachterstand had, kort voor het einde van de eerste helft naar de bank kwam met pijnklachten. 

Eric Bailly Besiktas

Er werd opgemerkt dat de artsen en het technische team de ervaren voetballer niet in gevaar wilde brengen en daarom de speler vroegtijdig hebben gewisseld. Mocht de pijn aanhouden dan zal er een MRI scan gedraaid worden. Uiteraard blijft Eric Bailly wel gewoon met het team werken. 

You may also like

Laat een reactie achter