Home Süperlig Zoon van Naldo overlijdt na verkeersongeval..

Zoon van Naldo overlijdt na verkeersongeval..

Davi Pareira, de 4-jarige zoon van Bitexen Antalyaspor's Braziliaanse verdediger Edinaldo Gomes Pereira, ook bekend als Naldo, is overleden na een ernstig verkeersongeval waarbij zijn familie betrokken was.

door Gökhan

Davi Pareira, de 4-jarige zoon van Bitexen Antalyaspor’s Braziliaanse verdediger Edinaldo Gomes Pereira, ook bekend als Naldo, is overleden na een ernstig verkeersongeval waarbij zijn familie betrokken was.

De club deelde op hun sociale mediakanalen een bericht met de titel “We zullen je niet vergeten, Davi”. In het bericht stond: “Met diepe droefheid hebben we vernomen dat Davi, de zoon van onze speler Naldo Pereira, die vorige maand betrokken was bij een ongeval, is overleden. Wij bieden onze oprechte condoleances aan aan Naldo, zijn familie en iedereen die van hem hield.”

Davi’s lichaam werd opgehaald door Naldo en zijn vrouw Juliana Tilatti bij het mortuarium van het Akdeniz Universitair Ziekenhuis.

Nuri Şahin en enkele spelers en bestuursleden die naar het mortuarium waren gekomen, deelden hun condoleances met een bedroefde Naldo en zijn vrouw.

Het lichaam wordt overgebracht naar het mortuarium van de Forensisch Medische afdeling in Antalya, voordat het naar Spanje wordt vervoerd voor de begrafenis.

De rector van de Akdeniz Universiteit, Özlenen Özkan, bevestigde via zijn sociale mediakanaal dat ondanks alle inspanningen de jonge zoon van Naldo is overleden. Hij betuigde zijn medeleven aan Naldo, zijn familie en de hele Antalyaspor-gemeenschap.

Het verkeersongeval deed zich voor op 7 september in de wijk Konyaaltı, Uncalı Mahallesi. Naldo’s schoonvader Walter Tilatti bestuurde de auto en botste op een ongecontroleerde kruising met een ander voertuig. Bij het ongeval raakten Tilatti, zijn vrouw Alexandra Nardy en de 4-jarige zoon van Naldo, Davi, ernstig gewond.

You may also like

Laat een reactie achter