Home SüperligTrabzonspor Trabzonspor meldt salaris van Abdullah Avci bij KAP

Trabzonspor meldt salaris van Abdullah Avci bij KAP

Het laatste nieuws! | Trabzonspor heeft het salaris van Abdullah Avcı, die een leeg contract heeft getekend, bij KAP gemeld. Trabzonspor heeft aangekondigd dat Abdullah Avcı in het seizoen 2023-24 een gegarandeerd salaris van 40 miljoen TL zal ontvangen.

door Gökhan

Trabzonspor heeft gemeld dat hoofdcoach Abdullah Avcı in het seizoen 2023-24 een gegarandeerd salaris van 40 miljoen TL zal ontvangen bij KAP.

De club heeft ook aangekondigd dat er in het seizoen 2024-25 een verhoging van het salaris zal zijn voor Avcı, die niet meer dan 50 procent van het vorige seizoen zal bedragen.

De verklaring van Trabzonspor bij KAP luidt als volgt:

“De financiële voorwaarden van het contract dat zal worden ondertekend tussen ons professionele voetbalteam en de heer Abdullah Mucib Avcı, benoemd als technisch directeur van onze club, zijn als volgt besloten door ons bestuur, omdat de heer Avcı de financiële voorwaarden van het betreffende contract aan ons bestuur heeft overgelaten.

De heer Avcı:

• een gegarandeerd salaris van 40 miljoen TL voor het seizoen 2023-2024,

• en een gegarandeerd salaris voor het seizoen 2024-2025, dat niet meer dan 50 procent zal bedragen van het vorige seizoen, bepaald door een stijging van (CPI + PPI).

You may also like

Laat een reactie achter