Home SüperligGalatasaray Galatasaray in de ban van Angelino’s onzekerheid

Galatasaray in de ban van Angelino’s onzekerheid

door Gökhan

Bij Galatasaray heerst er momenteel onzekerheid over de toekomst van Angelino. De clubleiding zal de beslissing met betrekking tot de Spaanse speler in de komende dagen nemen. Galatasaray, dat onlangs te kampen had met problemen op de positie van de linkerverdediger, voegde de 26-jarige speler afgelopen zomer toe aan het team.

Angelino Galatasaray transfer

De Spaanse voetballer werd gehuurd van RB Leipzig met een koopoptie. In de huurovereenkomst van Angelino is een optie opgenomen die afhankelijk is van bepaalde voorwaarden. Tot nu toe heeft de 26-jarige speler 19 keer op het veld gestaan voor Galatasaray. Als hij nog een wedstrijd speelt in het geel-rode shirt, zal de optie in zijn contract van kracht worden.

Koopoptie en Voorwaarden:

Volgens de overeenkomst zal Galatasaray de volledige eigendomsrechten van Angelino verkrijgen als hij in totaal 20 officiële wedstrijden voor de club speelt. In dat geval moet de Turkse club een bedrag van 6 miljoen euro aan het Duitse team Leipzig betalen.

Prestaties en Onvrede:

Echter, de leiding en het technische personeel van Galatasaray zijn niet tevreden over de prestaties van Angelino tot nu toe. De Spaanse voetballer heeft tot op heden één doelpunt en één assist bijgedragen. Ondanks deze cijfers zijn de geel-roden bezig met onderhandelingen met de functionarissen van Leipzig om de voorwaarden van het contract aan te passen.

Onzekere Toekomst:

Als er geen positief antwoord komt van het Duitse team, bestaat de mogelijkheid dat Angelino mogelijk geen Galatasaray-shirt zal dragen tot het einde van het seizoen. De onderhandelingen zullen bepalen of de Spaanse speler zijn avontuur bij de club voortzet of dat er een afscheid op komst is aan het einde van het seizoen.

You may also like

Laat een reactie achter