Home SüperligFenerbahce Ismail Kartal: “We willen winnen en als groepswinnaar doorgaan”

Ismail Kartal: “We willen winnen en als groepswinnaar doorgaan”

door Gökhan

Voorafgaand aan de allesbeslissende groepswedstrijd in de UEFA Europa Conference League tegen Spartak Trnava in het eigen Ülker Stadion sprak Fenerbahce-trainer Ismail Kartal over de belangrijke ontmoeting:

We zullen een laatste trainingssessie hebben voor de wedstrijd tegen Spartak Trnava. We hebben een grote selectie. Met de steun van onze fans willen we als groepswinnaar, of in het slechtste geval als tweede, uit de groep komen. We hebben ons snel hersteld na de wedstrijd tegen Nordsjaelland en een goede reactie getoond. Vandaag zal ik de situatie van een, twee spelers bekijken en een beslissing nemen. Als we winnen, gaan we sowieso verder. De gemiddelde waarden zijn belangrijk voor ons om bovenaan te staan. Daarom gaan we dit nu berekenen. We zullen dit bespreken tijdens de bijeenkomst die we vanavond met onze spelers zullen hebben.

Doelen van Fenerbahce ongewijzigd

Over de geblesseerde spelers in de selectie zei Kartal het volgende: “Serdar Aziz heeft de training met het team hervat. Hij heeft nog enkele fysieke tekortkomingen. Je kunt een speler niet meteen laten spelen alleen omdat hij hersteld is van een blessure. Hij moet eerst wennen aan het ritme van het team, zodat hij zich in het spel kan integreren. We zullen zien wat er gebeurt. De toestand van (Rodrigo) Becao wordt van dag tot dag beter. Omdat zijn toestand nog wat langer zal duren, denk ik dat hij rond half januari met het team zal trainen. Onze doelen zijn onveranderd. We willen zo ver komen als we kunnen. Op dit moment bevinden we ons in een goede positie. We spelen goed voetbal en staan bovenaan in de competitie. We willen onze weg in de Europese competitie voortzetten met een goede wedstrijd en een overwinning.

You may also like

Laat een reactie achter