Home Nationaal elftal Wordt Burak Yilmaz de nieuwe assistent van Vincenzo Montella?

Wordt Burak Yilmaz de nieuwe assistent van Vincenzo Montella?

door Gökhan

Na een tijdelijke functie bij Beşiktaş heeft Burak Yılmaz zijn nieuwe bestemming gevonden. Hij zal hoogstwaarschijnlijk zijn carrière voortzetten als assistent-trainer bij het A Nationaal Team, onder leiding van bondscoach Vincenzo Montella. 

Wel is dit een vrij bijzondere keuze, want Burak Yilmaz heeft een paar dagen geleden in een interview met “Hurriyet” aangegeven niet meer als assistent willen te werken. 

Overgang na Kritiek en Vertrek bij Beşiktaş

Na de kritiek van de supporters en twee opeenvolgende nederlagen tegen Antalyaspor en Bodo Glimt, nam Burak Yılmaz ontslag bij Beşiktaş. Volgens berichten heeft Yılmaz positieve gesprekken gevoerd met Hamit Altıntop, de verantwoordelijke voor de nationale teams.

Nieuwe Rol als Assistent bij A Nationaal Team

Na een succesvolle ontmoeting met Altıntop is bevestigd dat Yılmaz zal dienen als assistent-trainer onder Vincenzo Montella bij het A Nationaal Team. Deze beslissing komt na Yılmaz’s zes wedstrijden als interim-trainer bij Beşiktaş, waarin hij twee overwinningen en vier nederlagen behaalde.

Statistieken Burak Yilmaz

In zijn korte periode bij Beşiktaş behaalde de 38-jarige coach wisselende resultaten. Opmerkelijk is dat Yılmaz voorafgaande aan zijn vertrek zijn sociale media-berichten over Beşiktaş verwijderde.

Deze carrièrestap werpt nieuw licht op Yılmaz’s toekomst als trainer en zijn keuze voor de nationale ploeg.

You may also like

Laat een reactie achter