Home SüperligTrabzonspor Süper Lig: Sivasspor – Trabzonspor | Voorbeschouwing

Süper Lig: Sivasspor – Trabzonspor | Voorbeschouwing

Aan het einde van de 13e speeldag van de Trendyol Süper Lig reist Trabzonspor naar Centraal-Anatolië. Hier ontmoeten de Bordeauxrode-Blauwen EMS Yapi Sivasspor. De wedstrijd in het BG Grup Sivas 4. Eylül-stadion begint om 18:00 uur. Scheidsrechter Volkan Bayarslan leidt de ontmoeting, die live wordt uitgezonden op "beIN SPORTS 1".

door Gökhan

Sivasspor - Trabzonspor

Trabzonspor wil zijn positieve reeks sinds de terugkeer van trainer Abdullah Avci voortzetten. De Zwarte Zee-club heeft onder Avci tot nu toe tien punten verzameld in vier wedstrijden en kan met een overwinning in Sivas opklimmen naar de derde plaats in de ranglijst.

Welke spelers gaan niet mee?

Bij dit streven ontbreken echter aanvoerder en eerste doelman Ugurcan Cakir en vleugelspeler Mislav Orsic vanwege blessures. Maar ook Dimitrios Kourbelis, Joaquin Fernandez, Göktan Gürpüz, Taxiarchis Fountas en Umut Bozok zijn geblesseerd en zijn daarom niet meegenomen naar Sivas.

Bij Sivasspor worden Emre Gökay en Bengali-Fode Koita, die eerder bij Trabzon speelde, als geblesseerd vermeld.

Beide clubs ontmoetten elkaar tot nu toe 34 keer in de competitie. Trabzonspor won 16 keer. Negen keer was Sivasspor de winnaar, bij nu gelijke standen. Het doelsaldo is 48-38 ten gunste van Trabzonspor.

Trabzonspor moet zich echter voorbereiden op een extreme temperatuurverandering.

Terwijl het team thuis de laatste training op het Mehmet Ali Yilmaz-trainingsveld nog bij een temperatuur van plus 23 graden Celsius afwerkte, wordt in Sivas een temperatuur van min drie graden verwacht bij het eerste fluitsignaal. Gedurende de avond zou de gevoelstemperatuur naar verwachting dalen tot min tien graden Celsius, volgens de meteorologen. Ook sneeuwval wordt verwacht.

Voorlopige opstellingen

EMS Yapi Sivasspor: Vural – Paluli, Appindangoye, Camara, Ciftci – Konak, Charisis, Bassan, Saiz, N’Jie – Manaj

Trabzonspor: Tepe – Aydin, Baniya, Denswil, Elmali – Mendy, Bakasetas, Ömür, Pepe, Visca – Onuachu

You may also like

Laat een reactie achter