Home Europa Topclubs staan in de rij: Juventus op het punt om toptalent Kenan Yildiz te verkopen?

Topclubs staan in de rij: Juventus op het punt om toptalent Kenan Yildiz te verkopen?

door Gökhan

Het aantal geïnteresseerden in het talent van Juventus, Kenan Yildiz, die tijdens de interlandpauze met zijn optredens voor Turkije veel aandacht trok, lijkt verder toe te nemen. Volgens het Italiaanse sportblad “La Gazzetta Dello Sport” heeft de 18-jarige international in de afgelopen zes wedstrijden voor Juventus slechts drie minuten gespeeld.

De Serie A-recordkampioen overweegt echter om de in Regensburg geboren speler te verkopen bij een passend aanbod. Juventus streeft naar een transfersom van 30 miljoen euro voor Yildiz, om zo een budget te creëren voor de winterse transferperiode.

Europese topclubs volgen Yildiz

Yildiz, die door de Turkse bondscoach Vincenzo Montella van de U21-selectie naar het A-elftal van Turkije is gehaald, heeft met zijn doelpunt tegen Duitsland (3-2) en zijn promotie naar het eerste team van Juventus onder leiding van trainer Massimiliano Allegri de aandacht getrokken van Europese topclubs. Onder andere FC Liverpool, FC Arsenal Londen, Borussia Dortmund en RB Leipzig bereiden zich volgens berichten voor om transferaanbiedingen voor Yildiz bij Juventus in te dienen. Yildiz heeft een langlopend contract bij Juventus tot 2027 en heeft dit seizoen in totaal één doelpunt en één assist geregistreerd in tien officiële wedstrijden voor het A-elftal en de jeugdteams van Juventus (in de Serie A, B en C).

You may also like

Laat een reactie achter