Home Süperlig Pepe na zijn debuut: “De overwinning tegen Alanya heeft ons laten zien dat we meer kunnen bereiken”

Pepe na zijn debuut: “De overwinning tegen Alanya heeft ons laten zien dat we meer kunnen bereiken”

door Gökhan

Nicolas Pepe debuut

Eindelijk maakte de nieuwe aanwinst van Trabzonspor, Nicolas Pepe, zijn debuut voor de Bordeauxrode-Blauwen. Hoewel de 37-voudige international uit Ivoorkust slechts ongeveer tien minuten op het veld stond, haalde de 28-jarige veel positieve aspecten uit de 1-0 overwinning tegen Corendon Alanyaspor: “Ik kan zeggen dat het een beetje gecompliceerd was voor mijn eerste wedstrijd. We begonnen onze reis met een nieuwe trainer en een nieuwe staf, maar deze overwinning heeft ons zelfvertrouwen gegeven. We stonden op het veld en steunden elkaar. Ondanks dat we slechts met één doelpunt hebben gewonnen, hebben we een overwinning behaald die ons heeft laten zien dat we meer kunnen bereiken. Ook al hebben we enkele kleine fouten gemaakt, het was goed dat we toch hebben gewonnen.

Pepe vervolgde: “Ik kan zeggen dat dit me veel moed heeft gegeven voor mijn comeback. De start met ons nieuwe trainerschap was ook goed voor mij. Het was geweldig voor mij dat ik mijn blessure heb overwonnen. Ondanks dat ik slechts tien minuten heb gespeeld, had ik het gevoel dat ik negentig minuten had gespeeld. Ik hoop dat ik mijn team in de toekomst kan helpen door meer speeltijd te krijgen. De fans zijn echt geweldig. Ik heb al genoemd hoe hartelijk ze me op de luchthaven hebben verwelkomd, wat voor mij erg bemoedigend was, aangezien het mijn eerste wedstrijd was. Dat maakte me erg blij. Tegelijkertijd geeft dit gedrag ons kracht. Ondanks dat ik slechts tien minuten heb gespeeld, kan ik zeggen dat het me veel kracht heeft gegeven. Ik heb tijdens de transferperiode en in de selectiefase van het nationale team met de bondscoach gesproken. Ik weet wat hij denkt, en ik ben er zeker van dat we in contact zullen blijven. Hij wist van mijn blessure. Ik kan nu spelen,” zei Pepe tegen “BeIN SPORTS.”

You may also like

Laat een reactie achter