Home SüperligBesiktas Rachid Ghezzal: “Onze enige gedachte is om te winnen”

Rachid Ghezzal: “Onze enige gedachte is om te winnen”

door Gökhan

Rachid Ghezzal over de wedstrijd tegen FK Bodo/Glimt

Voorafgaand aan de UEFA Europa Conference League groepswedstrijd van vanavond tegen FK Bodo/Glimt in Noorwegen sprak Besiktas-speler Rachid Ghezzal na een lange vlucht over de cruciale ontmoeting in het Aspmyra-stadion: “Het wordt een moeilijke wedstrijd, dat realiseren we ons. Op dit moment bevinden we ons niet in een goede positie. We hebben thuis van Lugano verloren en moeten deze nederlaag goedmaken. Onze enige gedachte is om te winnen en een sterke positie in de groep te behalen.

Rachid Ghezzal over de wedstrijd tegen FK Bodo/Glimt

Ghezzal ging verder: “We hebben geluk gehad met het weer, het had nog kouder kunnen zijn. We zijn klaar voor de wedstrijd. Het is niet gebruikelijk voor ons om op kunstgras te spelen. Toch geef ik de voorkeur aan kunstgras boven een zeer slecht natuurgrasveld. Omdat we een lange vlucht hebben gehad, konden we hier niet trainen. We gaan tegen een goede ploeg spelen. We willen winnen door goed te spelen, ongeacht details zoals kunstgras en het weer. Ik voel me helemaal op mijn gemak, anders zou de coach me niet opstellen en zou ik niet willen spelen. Het gaat goed met me, en ik ben blij en denk dat ik nuttig ben voor het team. Hopelijk blijft het zo gaan.

You may also like

Laat een reactie achter