Home SüperligTrabzonspor Nicolas Pepe werkt aan zijn debuut en wil de aanval van Trabzonspor versterken

Nicolas Pepe werkt aan zijn debuut en wil de aanval van Trabzonspor versterken

door Gökhan

Nicolas Pepe debuut

In een interview voor de 211e editie van het Trabzonspor-magazine onthulde de Ivoriaanse aanvaller allereerst hoe zijn overgang naar de Bordeauxrode-Blauwen tot stand kwam: “Toen het eerste aanbod van Trabzonspor binnenkwam, maakte dat veel indruk op me omdat de clubvertegenwoordigers persoonlijk waren gekomen en we daardoor snel vooruitgang konden boeken. Omdat ze me veel liefde en aandacht gaven, wat me erg blij maakte, waren dit de dingen die mijn beslissing hebben beïnvloed. Ik ben blij om hier te zijn. Het laatste deel van het seizoen in Nice was echt ingewikkeld vanwege een blessure. Natuurlijk probeer ik snel van die blessure te herstellen, en ik weet dat het beter zal worden. Zowel individueel als collectief zullen we dit probleem samen met de club overwinnen.

Alternatief voor de aanval: Pepe is bereid flexibel te worden ingezet

De 31-jarige West-Afrikaan benadrukte dat hij op meerdere posities in de aanval kan spelen om het team te helpen: “Ik heb goed gespeeld als nummer negen en vorig seizoen als nummer tien. Ik voel me het meest op mijn gemak op de rechtervleugel. Ik denk dat ik daar nuttiger ben, maar ik kan ook op andere posities spelen als dat nodig is, en ik zal proberen dat te laten zien. Als er een grote behoefte is en ik in de verdediging moet spelen, zou ik als linkerverdediger efficiënter kunnen zijn, en zo kan ik de ruimte voor me benutten. Ik kan echter niet zeggen dat ik het profiel van een centrale verdediger heb.

"De Turkse fans zijn anders"

Over de fans zei Pepe het volgende: “Ik heb niet veel tijd doorgebracht met de fans van Trabzonspor, maar in de korte tijd dat ik hier was, was ik erg blij met de liefde die ze me gaven, hoewel ik nog niets voor mijn club had gedaan. Ik heb nog nooit eerder fans gezien die zo blij waren met de transfer van een speler. Turkse fans bevinden zich op een ander niveau wereldwijd, ze zijn erg gepassioneerd. Als je een fan bent van Trabzon, is het alsof je, eet en drinkt voetbal. De fans van Marseille zijn heel anders, de sfeer in het Velodrome heeft me altijd erg onder de indruk gemaakt. Ook Afrikaanse fans leven voetbal zoals in Trabzon.”

Pepe toont vastberadenheid

Tot slot zei Pepe dat hij zich niet alleen fysiek, maar ook mentaal van de blessure moet herstellen en sprak hij ook over de kwaliteit van de Trendyol Süper Lig: “Een blessure is een zeer moeilijke situatie, zowel fysiek als mentaal. Velen dachten in zulke momenten aan opgeven, maar ik heb de strijd voor mezelf nooit opgegeven. Eigenlijk gaf de tijd dat ik weg was me de kracht om sterker terug te komen. Ik geef absoluut niet op, op geen enkele manier. Ik kan Engeland als voorbeeld noemen, omdat het de beste competitie ter wereld is, omdat elke ploeg waartegen je speelt erg sterk en moeilijk te verslaan is. Ze spelen van doel tot doel, en als je heel hard werkt, is het moeilijk. Naar mijn mening wordt de Turkse competitie meer gekenmerkt door snel omschakelen, maar het is natuurlijk een competitie met goede teams en spelers.

You may also like

Laat een reactie achter