Home Europa Joker Ozan Tufan scoort winnende doelpunt voor Hull City

Joker Ozan Tufan scoort winnende doelpunt voor Hull City

door Gökhan

Op de 21e speeldag van de Sky Bet EFL Championship bracht Hull City een bezoek aan FC Middlesbrough. De “Tigers” behaalden een belangrijke 2-1 uitoverwinning voor 24.158 toeschouwers in het Riverside Stadium. Ozan Tufan, speler van de club van de Turkse eigenaar Acun Ilicali, maakte het winnende doelpunt in de 82e minuut.

Het was al het vijfde doelpunt van het seizoen voor de 65-voudige Turkse international. Dankzij deze overwinning blijft Hull City in directe nabijheid van de play-offplaatsen en kan het blijven dromen van promotie naar de Premier League.

Na de wedstrijd prees Hull City-trainer Liam Rosenior de prestatie van de 28-jarige middenvelder uit Bursa: “Ozan Tufan was geweldig en heeft zijn stempel op de wedstrijd gedrukt. Elke wissel heeft een positieve bijdrage geleverd aan het spel. Dat is echt verheugend en toont aan dat we een goede groep spelers hebben.

Ook de lokale krant “Hull Daily Mail” prees de prestatie van Tufan en gaf de Turk, die in de 61e minuut inviel, zeven van de tien punten: “De ingebrachte Ozan Tufan was de held bij de 2-1 overwinning van Hull City tegen Middlesbrough in het Riverside Stadium. De Turkse international vuurde de bal in de 82e minuut in het net van Hull en zorgde voor een prachtig schot op het doel van keeper Seny Dieng en een leerzaam moment om de knock-out te bezorgen.