Home SüperligBesiktas Besiktas-functionaris Feyyaz Ucar sluit terugkeer van geschorste spelers uit

Besiktas-functionaris Feyyaz Ucar sluit terugkeer van geschorste spelers uit

door Gökhan

Besiktas-bestuurslid Feyyaz Ucar sprak zich uit over de UEFA Europa Conference League groepswedstrijd van de Istanboelse ploeg tegen FC Lugano op donderdagavond:

We hebben blessures en we hebben tekortkomingen in het team. We hebben spelers die niet in de selectie zitten, maar het is een wedstrijd die we toch moeten spelen. We hebben met onze trainer gesproken, hij zal de jonge spelers een kans geven, en we denken dat deze wedstrijd een goede gelegenheid is voor de jonge spelers om zich te laten zien.

De terugkeer van geschorste spelers staat niet ter discussie

Daarnaast gaf Ucar een duidelijke verklaring over de geschorste spelers zoals Vincent Aboubakar, Rachid Ghezzal, Valentin Rosier, Jean Onana en Eric Bailly, en onthulde dat het juridische proces in gang is gezet:

In overeenstemming met het rapport van Samet Aybaba heeft ons bestuur besloten deze spelers uit de selectie te schrappen. Het proces met betrekking tot deze spelers is gestart. Deze namen zullen natuurlijk hun rechten opeisen en willen bij het team zijn. Waarschijnlijk is het juridische proces in deze kwestie al begonnen. In de komende week zullen we misschien een beslissing nemen over degenen die willen blijven en trainen. Het is uitgesloten dat de uit de selectie verwijderde spelers terugkeren, maar juridisch gezien kunnen ze niet volledig van het team worden gescheiden. Ze kunnen met het team trainen. Van degenen die willen vertrekken, zullen we al afscheid nemen.

You may also like

Laat een reactie achter