Home Europa Arda Güler uit zijn onvrede over blessures

Arda Güler uit zijn onvrede over blessures

door Gökhan

Arda Güler in tranen

De transfer van Arda Güler naar Real Madrid heeft veel ophef veroorzaakt, maar tot nu toe heeft de jonge speler nog geen kans gehad om het shirt van de Spaanse grootmacht te dragen. Naar verluidt heeft de talentvolle voetballer voor de derde keer op rij een blessure opgelopen en hij uit zijn onvrede over deze situatie.

Arda Güler, die na zijn transfer naar Real Madrid vanwege blessures nog niet officieel heeft gespeeld, zal naar verwachting nog ongeveer een maand uit de roulatie zijn.

Volgens Spaanse media kon de jonge voetballer zijn tranen niet bedwingen na zijn recente blessure.

Volgens het bericht in de media zei Arda: “Ik ben ingestort. Het maakt niet uit wanneer ik speel, hetzelfde gebeurt telkens.

Carlo Ancelotti over Arda Güler

Carlo Ancelotti maakte bekend dat Arda Güler geblesseerd was en daarom niet kon spelen tijdens een persconferentie voor de wedstrijd tegen Valencia.

Ancelotti, die zei dat Arda Güler een fantastisch talent heeft, merkte op: “Deze tegenslagen zijn onbelangrijk. Hij heeft een geweldige toekomst voor zich. Helaas gebeurde zijn blessure voor de wedstrijd tegen Braga. Het stoort hem nog steeds, maar het is niets ernstigs.

Arda Güler, die voor 20 miljoen euro plus een bonusclausule van 10 miljoen euro van Fenerbahçe naar Real Madrid werd getransfereerd, was een van de meest besproken namen in het zomertransferseizoen.

You may also like

Laat een reactie achter