Home SüperligFenerbahce Fenerbahce reageert fel op incident tijdens Adana Demirspor wedstrijd

Fenerbahce reageert fel op incident tijdens Adana Demirspor wedstrijd

door Gökhan

Fenerbahçe heeft een verklaring afgelegd met betrekking tot het incident met Oosterwolde tijdens de wedstrijd tegen Adana Demirspor in de 12e week van de Süper Lig. Fenerbahçe uitte kritiek op het scheidsrechtersbeleid en gebruikte de woorden "Is dit een straatgevecht of een voetbalwedstrijd?"

De verklaring van Fenerbahce:

Gisteren werden we opnieuw blootgesteld aan een vreemde scheidsrechterlijke beslissing na de actie van de tegenstander Rodrigues tegen onze speler Oosterwolde in de 73e minuut van de wedstrijd die we op verplaatsing speelden tegen Adana Demirspor.

Is het niet normaal dat we ons afvragen of de scheidsrechterlijke beslissingen in de wedstrijden die we spelen, met name gebaseerd op de laatste actie, verder gaan dan een verkeerde interpretatie?

Hoe moeten we reageren op het feit dat de scheidsrechter van de wedstrijd, de assistent-scheidsrechter en zelfs de vierde official, als we aannemen dat ze de positie niet hebben gezien, geen enkele stap hebben ondernomen om deze beslissing te corrigeren, zelfs nadat de VAR tussenbeide had kunnen komen?

Is er een instantie of persoon die verantwoordelijkheid neemt voor de opeenstapeling van deze foutieve beslissingen die de competitie volledig beïnvloeden?

Hoe lang zal deze situatie als normaal worden beschouwd?

Om de situatie duidelijker te begrijpen, presenteren we de opmerkingen van alle belanghebbenden, zowel partijdig als onpartijdig, over de positie waarover iedereen het eens is.

Opmerkingen over de actie van Rodrigues tegen Oosterwolde in de 73e minuut:

Bülent Yıldırım: Het is juist dat beide spelers, Belhanda en Oosterwolde, geel kaarten krijgen na wat er is gebeurd. Tot zover kan het zich binnen het voetbal afspelen. Daarna komt Rodrigues en duwt Oosterwolde naar beneden. Ndiaye komt en plaatst zijn knie. Dit is geen voetbal meer, dit is een gevecht. Het is niet acceptabel dat er geen rode kaart uitkomt. Oosterwolde kon niet ademen. Ze namen hem mee en sloegen hem neer. Rodrigues had absoluut een rode kaart moeten krijgen. Als je op deze manier een wedstrijd in de Champions League leidt, moet je de gevolgen aanvaarden.

Bahattin Duran: Ze hebben het veranderd in een straatgevecht. Rodrigues’ hand zit in de keel van Oosterwolde. Ik begrijp niet waarom Rodrigues en Ndiaye geen kaarten kregen. Ik kan het niet accepteren dat het scheidsrechtersteam deze twee spelers geen kaarten gaf. We hebben deze beelden, dus de VAR heeft ze ook. Vanwege de beweging van Rodrigues had er vanwege een rode kaart moeten worden ingegrepen. Ik kan niet geloven dat het zonder rode kaarten is gepasseerd.

Deniz Çoban: Welke scheidsrechter kan dit in het voetbal zien? Twee mensen gooien een speler naar de grond. De scheidsrechter probeerde de boel te sussen door iemand uit te sturen, dat begreep ik ervan. Het is ongelooflijk dat er geen rode kaart uitkwam. Toen ik gisteravond de VAR-aanstellingen zag, vroeg ik me af of we de vorige nacht een fout hadden gemaakt. Gisteravond heeft hij vastgesteld dat we er niet één juist hadden verteld. Gisteravond heeft hij waarschijnlijk gezien wie we als fout beschouwden en heeft hij ze allemaal in de wedstrijd geplaatst. Ik denk dat dit een schandelijke avond is voor het Turkse voetbal.

Bünyamin Gezer: Wie verstoort hier de boel, Rodrigues veroorzaakt dit incident, hij grijpt hem bij de keel, houdt hem vast en brengt de veiligheid van de tegenstander in gevaar door hem naar de grond te gooien. Je hebt geen recht om dit te doen. Rodrigues moet een rode kaart krijgen voor deze actie. De VAR had moeten ingrijpen. De scheidsrechter had deze positie moeten bekijken.

Fırat Aydınus: Geen enkele speler komt op deze manier om een ander te scheiden of een teamgenoot, zelfs als je dat buiten wilt doen, duw je met je handen tegen zijn borst. Heb je ooit gezien dat de nek wordt vastgehouden bij het scheiden van een gevecht? Rodrigues duwt Oosterwolde naar beneden door zijn keel vast te pakken. Dit is overduidelijk een rode kaart.

Deniz Ateş Bitnel: Het is juist dat beide spelers geel krijgen na het geschil tussen Oosterwolde en Belhanda, maar Rodrigues, die Oosterwolde bij de keel grijpt en hem naar beneden gooit, had een rode kaart moeten krijgen.

Erman Toroğlu: Vergeet de gunst van Halil Umut Meler niet, hij heeft het verbonden en verbonden. Hij heeft eigenlijk een pleister aangebracht.

Ahmet Çakar: Als je een man bij de nek pakt en hem op straat gooit, begint het wereldwijd vanaf 6 maanden.

Tahir Kum: Adana Demirspor moest de wedstrijd met 8 man eindigen. Wie zegt dat de situaties van Rodrigues, Belhanda en Balotelli geen rode kaarten zijn?

Sinan Engin: Ik haatte dit scheidsrechtersteam. Er zijn twee duidelijke rode kaarten. De positie van Belhanda is een duidelijke rode kaart. Galatasaray was in Hatay om de wedstrijd met 0-0 af te handelen. Ze gooien het kind naar de grond. Kan zoiets gebeuren? Rodrigues’ positie is een duidelijke rode kaart.

Rıdvan Dilmen: De VAR-scheidsrechter Suat Arslanboğa maakte duidelijke fouten! Kevin Rodrigues had moeten worden uitgesloten.

Batuhan Karadeniz: Rodrigues pakte de speler van Fenerbahçe (Oosterwolde) bij de keel, legde hem neer met een wurghandeling. Als dit op straat gebeurt, volgt de volgende beweging met een vuist. Er is weer niets.

Ender Bilgin: De beweging tegen Oosterwolde is letterlijk wurgen. Hier had Rodrigues een gele kaart kunnen krijgen.

Halil Özer: Als je Jayden’s positie vandaag bij FIFA laat zien, zouden ze het embleem van Halil Umut Meler afscheuren. Het is letterlijk een lynchpoging. En vreemd genoeg geen gele kaart. Noch de hoofdscheidsrechter, noch de VAR, noch de assistent-scheidsrechter, noch de vierde official. Al hun ogen zijn ervoor. Geen van hen heeft iets gezien. Het lijkt erop dat er een soort filter is toegepast op hen. De TFF moet de opnames van deze gebeurtenis zeker openbaar maken om de zaak duidelijk te begrijpen. Waarom hebben de scheidsrechters dit incident niet gezien? Omdat dit geen penalty of normale overtreding is. In deze posities zeg je analyseer en trek je conclusies. Maar deze is gesloten voor commentaar. Het is duidelijk Grieks-Romeins. Of judo of wurging. Ik ben nog niet eens bij Belhanda en Balotelli gekomen. Dit is meer dan genoeg. Toch moet de scheidsrechter opstaan en buigen voor de spelers die buiten het incident zijn gebleven en proberen de situatie te kalmeren.

Ilker Yagcioglu: Rode kaart.

Tugay Kerimoğlu: Rode kaart.

Mehmet Özdilek: Rode kaart.

Senol Ustaömer: De beweging tussen Oosterwolde en Belhanda is niet zo hard. Maar Rodrigues’ beweging is ongelooflijk, het is moeilijk te begrijpen waarom een voetballer zoiets zou doen. Halil Umut Meler had ze allebei een gele kaart moeten geven.

Als ik de coach was, zou ik deze twee spelers een straf opleggen, en de president van Adana Demirspor zou deze twee spelers ook moeten straffen. Als ik de coach was, zou ik hier verantwoording voor eisen.

Reha Kapsal: Als er een speler zou worden uitgesloten, zou Rodrigues moeten worden uitgesloten.”

You may also like

Laat een reactie achter