Home Europa Arda Güler debuut is in zicht..

Arda Güler debuut is in zicht..

Real Madrid heeft Arda Güler van Fenerbahce overgenomen en de Turkse voetballer staat op het punt zijn debuut te maken bij zijn nieuwe team.

door Gökhan

Arda Güler debuut

De verwachting is dat Arda Güler zijn eerste officiële wedstrijd in het shirt van Real Madrid zeer snel zal spelen, waarbij zijn prestaties nauwlettend in de gaten worden gehouden door de fans.

Een Tegenvallende start in Spanje:

De Spaanse avontuur van Arda Güler, die Fenerbahce voor een bedrag van 20+10 miljoen euro aan Real Madrid verkocht voor aanvang van het nieuwe seizoen, is helaas niet vlekkeloos verlopen. Door opeenvolgende blessures heeft Arda Güler nog niet de kans gehad om officieel in actie te komen voor Real Madrid.

Snel Herstel van Blessures:

Volgens berichten in AS herstelt Arda Güler echter snel van zijn blessures. Ondanks zijn aanwezigheid in de selectie tijdens de LaLiga-wedstrijden tegen Rayo Vallecano en de Champions League-match tegen Braga, kon hij nog geen speeltijd onder Ancelotti krijgen.

Arda's verwachte debuut: Real Madrid - Villareal

Volgens recente informatie wordt verwacht dat Arda Güler op 17 december zijn debuut zal maken in de wedstrijd tegen Villarreal. Als het herstelproces van Arda Güler zonder problemen verloopt, zal hij naar verwachting zijn eerste officiële wedstrijd spelen in de laatste thuiswedstrijd van Real Madrid in 2023.

Real Madrid aan de Top van LaLiga:

Met 38 punten na 15 gespeelde wedstrijden staat Real Madrid momenteel bovenaan in LaLiga. De supporters hopen dat Arda Güler’s terugkeer het team zal versterken en bijdragen aan verdere successen in het komende seizoen.

You may also like

Laat een reactie achter