Home Europa Senol Gunes open voor positie als bondscoach van Azerbeidzjan

Senol Gunes open voor positie als bondscoach van Azerbeidzjan

door Gökhan

Senol Gunes Azerbeidzjan?

Senol Günes heeft aangekondigd dat hij een indirect aanbod heeft ontvangen om de nationale ploeg van Azerbeidzjan te coachen. De 71-jarige, die recentelijk Besiktas coachte in de Trendyol Süper Lig, deed enkele uitspraken over zijn mogelijke sportieve toekomst.

In een interview met de Azerbeidzjaanse zender “Sportinfo TV” zei de ervaren coach het volgende: “Ik heb een indirect aanbod gekregen om de Azerbeidzjaanse nationale ploeg te trainen. Ik ben momenteel in Oostenrijk aan het herstellen en wacht op de officiële uitnodiging. We moeten samenkomen en er uitgebreid over praten.

Gunes wacht op officiële gesprekken

Günes verklaarde verder dat hij zich vereerd zou voelen als er overeenstemming wordt bereikt: “Het Azerbeidzjaanse voetbal is in opkomst. Als de ontmoeting positief wordt afgesloten, zou het voor mij een eer zijn om de Azerbeidzjaanse nationale ploeg te coachen.

De in Trabzon geboren coach won met Besiktas in de seizoenen 2015/16 en 2016/17 twee opeenvolgende kampioenschappen. Eerder behaalde Güneş met Trabzonspor in de seizoenen 2009/10 en 2010/11 tweemaal de Turkse Beker. Güneş leidde het Turkse nationale team ook naar de derde plaats op het Wereldkampioenschap van 2002, de tot op heden grootste prestatie van Turkije.

You may also like

Laat een reactie achter