Home Europa Ancelotti geeft Arda Güler een datum!

Ancelotti geeft Arda Güler een datum!

door Gökhan

Arda Guler debuut

Carlo Ancelotti, de hoofdcoach van Real Madrid, heeft aangegeven dat Arda Güler, die hersteld is van zijn blessure, in goede conditie verkeert maar nog enigszins aan zijn conditie moet werken. Ancelotti zei over Arda Güler: “We geloven dat hij zijn beste prestaties zal laten zien binnen 10 dagen of 2 weken.”

Carlo Ancelotti hield een persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Sevilla in LaLiga die ze morgen zullen spelen en deed uitspraken over de huidige toestand van de geblesseerde Arda Güler.

Toen hem werd gevraagd naar de gezondheidstoestand van Arda, die nog niet heeft gespeeld in het Spaanse team vanwege herhaalde blessures, zei Ancelotti: “Arda Güler is in behoorlijk goede gezondheid, maar hij heeft een gebrek aan conditie. We geloven dat hij binnen 10 dagen of 2 weken zijn beste prestaties zal laten zien. Hij is erg jong en moet zich goed aanpassen. Hij wilde op een andere manier beginnen, maar hij is nog erg jong en heeft voldoende tijd. Hij is er bijna klaar voor.”

De Italiaanse coach benadrukte dat Arda een zeer getalenteerde speler is en zei: “Arda Güler is een aanvallende speler, geen spits, en lijkt meer op een spelmaker zoals Bellingham. Hij kan ook op de flank spelen.”

You may also like

Laat een reactie achter