Home Europa Altay Bayindir: “Manchester United is in Turkije de nummer een”

Altay Bayindir: “Manchester United is in Turkije de nummer een”

door Gökhan

Altay Bayindir, de 25-jarige doelman uit Bursa, maakte aan het begin van het seizoen een opmerkelijke overgang van Fenerbahce naar Manchester United voor een transfersom van vijf miljoen euro. Hij ondertekende een contract in Engeland dat loopt tot 2027, met een optie voor nog een seizoen.

Fenerbahce heeft een belang van 20 procent in een mogelijke doorverkoop van Bayindir, waarbij de club uit Kadiköy een speciale betaling van een miljoen euro ontvangt als de transfersom de tien miljoen euro overschrijdt. De Turkse international, die onlangs het doel verdedigde in de wedstrijd van Turkije tegen de gastheren van het EK, Duitsland (3-2) in Berlijn, gaf een interview aan de clubzender van Manchester United.

Manchester United als topclub:

Bayindir benadrukte de grootsheid van Manchester United en de positieve ontvangst die hij heeft ervaren in de stad Manchester. Hij verklaarde:

Manchester is een buitengewoon mooie stad. Ik hou van deze plek, ik hou van de mensen. Ik waardeer de positieve manier waarop mensen praten en ons ondersteunen als we onderweg zijn. We zijn gelukkig als we winnen.

Culinaire ervaringen en liefde voor de stad

De doelman deelde ook zijn ervaringen met de Engelse keuken, waarbij hij opmerkte dat het een andere cultuur is dan het Turkse eten. Bayindir zei:

Ik probeer Engels eten te proeven. Manchester United is de meest gesteunde buitenlandse club in Turkije. Er is geen andere concurrentie.

Toekomstperspectieven bij Manchester United

Bayindir sprak over zijn toekomst bij de club en zijn enthousiasme voor de uitdagingen die voor hem liggen:

Ik ben hier om te groeien als speler en mijn best te doen voor het team. Manchester United heeft grote ambities, en ik ben vastbesloten om daaraan bij te dragen. Mijn focus ligt op succes en het behalen van doelen met deze fantastische club.

You may also like

Laat een reactie achter