Home SüperligFenerbahce Wanneer keren de geblesseerde spelers bij Fenerbahce weer terug? Goed en slecht nieuws…

Wanneer keren de geblesseerde spelers bij Fenerbahce weer terug? Goed en slecht nieuws…

Er wordt verwacht dat alle spelers behalve Rodrigo Becao op tijd terug zijn voor de wedstrijd tegen EMS Yapı Sivasspor op 4 december

door Gökhan

Bij Fenerbahce zijn de spelers die herstellende zijn verklaard, begonnen terug te keren naar het geel-blauwe team. Met uitzondering van Rodrigo Becao wordt verwacht dat alle andere spelers op tijd fit zullen zijn voor de wedstrijd tegen EMS Yapı Sivasspor op 4 december.

Herstel tijdens de interland wedstrijden

Fenerbahce heeft tijdens de competitiepauze krachten verzameld. Spelers die nog steeds in behandeling zijn en degenen die niet zijn opgeroepen voor internationale verplichtingen, hebben hun trainingen voortgezet in Samandıra.

Dzeko's Eenmalige Terugkeer naar Bosnië en Herzegovina

Edin Dzeko, die een eenmalige vrijstelling vroeg van het nationale team van Bosnië en Herzegovina, bleef in Istanbul en nam deel aan de trainingen, waardoor hij een bron van moraal werd voor zijn teamgenoten.

Terugkeer van Geblesseerde Spelers

Tijdens de interland-periode keerden ook geblesseerde spelers terug naar het team. Joshua King, Emre Mor en Mert Hakan Yandaş, van wie de behandeling is voltooid, kunnen indien nodig verschijnen in de wedstrijd tegen VAVACARS Fatih Karagümrük op zondagavond.

Aan de andere kant heeft het medische team van Fenerbahce intensieve inspanningen geleverd om Fred en Djiku klaar te stomen voor de wedstrijd.

Er wordt gemeld dat de situatie van Serdar Aziz, die een operatie aan de enkel onderging, verbetert en dat de kans bestaat dat hij deel uitmaakt van het team in de wedstrijd tegen EMS Yapı Sivasspor.

Cengiz Ünder, die zijn hamstringblessure heeft overwonnen en na het nationale teamkamp terugkeerde naar Samandıra, zet zijn trainingen voort.

Verwachte Terugkeer van Rodrigo Becao

Rodrigo Becao, die een gescheurde pees in de hamstring heeft opgelopen en een operatie heeft ondergaan in Duitsland, wordt verwacht zich in januari bij het geel-blauwe team te voegen. Het blijft er nog om spannen of hij de wedstrijden tegen Galatasaray kan spelen. 

You may also like

Laat een reactie achter