Home SüperligBesiktas Weer slecht nieuws voor Besiktas: Eric Bailly geblesseerd…

Weer slecht nieuws voor Besiktas: Eric Bailly geblesseerd…

door Gökhan

Eric Bailly blessure

En elke dag begroet de marmot ons opnieuw, zou je momenteel bij Besiktas kunnen zeggen. Dergelijke blessureproblemen had het zwart-witte team voor het laatst voordat trainer Sergen Yalcin opstapte, toen op een gegeven moment 15 spelers tegelijkertijd geblesseerd waren.

Nadat de 16-voudig Turkse kampioen op dinsdag nog vier extra blessures in het team had gemeld, heeft nu ook Eric Bailly opnieuw een blessure opgelopen: “Onze voetballer Eric Bailly voelde pijn in de linker achterste dijspier. Een MRI-onderzoek toonde een verrekking en bloeding in de achterste dijspier (biceps femoris) aan. Ons medische team heeft het behandelingsproces van Eric Bailly in gang gezet,” aldus de verklaring van de club over de toestand van de centrale verdediger uit Ivoorkust.

4e blessure voor Bailly

Dit is al de vierde blessure van de 29-jarige in het lopende seizoen en de tweede dijspierverrekking. Eerder had de voormalige profvoetballer van Manchester United te maken met een schouder- en nekblessure. Naar verwachting zal Bailly minstens twee weken uitgeschakeld zijn.

Besiktas reist aanstaande zondag (26 november) naar de Zwarte Zee en speelt daar tegen promovendus Yilport Samsunspor.

You may also like

Laat een reactie achter