Home SüperligFenerbahce Rade Krunic: “Ik wilde echt heel graag spelen voor Fenerbahce”

Rade Krunic: “Ik wilde echt heel graag spelen voor Fenerbahce”

De nieuwe aanwinst van Fenerbahce, de Bosnische speler Rade Krunic, verklaarde: "Ik wilde echt heel graag een speler van Fenerbahce zijn. Ik heb ongeduldig gewacht op dit moment."

door Gökhan

Fenerbahce begon woensdagochtend met de voorbereidingen voor de 5e ronde van de Ziraat Turkish Cup-wedstrijd tegen Adanaspor, die woensdagavond zal plaatsvinden. De nieuwe aanwinst van de gele-blauwen, Rade Krunic, nam ook deel aan zijn eerste training met het team.

Voorafgaand aan de training op het Can Bartu-trainingscomplex had Krunic een gesprek met hoofdtrainer İsmail Kartal en maakte hij kennis met zijn nieuwe teamgenoten. Daarna verkende hij de faciliteiten, waarbij aanvoerder Edin Dzeko hem vergezelde.

Rade Krunic: "Ik wilde echt heel graag een speler van Fenerbahçe zijn"

De 30-jarige speler, die ook commentaar gaf op de clubtelevisie, zei dat hij erg blij was.

Krunic zei: “Gisteren was ik op het complex en heb ik getraind. Alles gaat goed. Vandaag zal ik mijn eerste training met het team hebben. Ik heb veel met Edin Dzeko gesproken. Vooral deze maand wilde ik snel naar Fenerbahçe komen. Hij wilde ook dat ik hier zou zijn. In onze gesprekken sprak hij over Fenerbahçe met veel mooie woorden. Ik ben ook erg blij hier te zijn, net zoals hij dat is.

Rade Krunic, die zijn dankbaarheid aan de fans uitte, zei: “Ik bedank hen echt. Ze wilden dat ik hier zou komen, en ze wilden het echt heel graag. Op dezelfde manier wilde ik ook echt heel graag een speler van Fenerbahçe zijn. Ik had al gesprekken met Edin Dzeko en Miha Zajc. Ze vertelden me over de sfeer hier en over de fans. Ik heb ongeduldig gewacht op dit moment om bij Fenerbahçe te kunnen aansluiten.

You may also like

Laat een reactie achter