Home SüperligGalatasaray Hoe ziet het seizoen eruit voor Mauro Icardi? – Galatasaray komt met speciaal plan

Hoe ziet het seizoen eruit voor Mauro Icardi? – Galatasaray komt met speciaal plan

door Gökhan

De medische staf van Galatasaray houdt nauwlettend toezicht op Mauro Icardi. Het doel is dat de Argentijnse spits na de internationale onderbreking hersteld is van zijn blessure en weer op het veld staat.

Evaluatie Tijdens de Nationale Pauze

De internationale onderbreking wordt bij Galatasaray benut om Mauro Icardi te laten herstellen van zijn blessure. De Argentijnse speler liep een blessure op tijdens de negende speelronde van de competitie in de wedstrijd tegen Besiktas.

Icardi's Terugkeer

Icardi, die een blessure aan zijn hiel opliep, speelde de vijf wedstrijden na de derby met injecties. In deze periode nam de 30-jarige speler deel aan wedstrijden tegen Çaykur Rizespor, Kasımpaşa en Atakaş Hatayspor.

Bijdrage aan het Team

Gedurende deze drie wedstrijden leverde de ervaren spits één assist. Na zijn blessure speelde Mauro Icardi ook in de twee wedstrijden tegen Bayern München in de UEFA Champions League.

Speciale Zorg van de Medische Staf

De medische staf van Galatasaray richt zich speciaal op Mauro Icardi. Het doel is dat de 30-jarige speler na de internationale break zijn vorm weer oppakt.

Het is bekend dat Icardi vastbesloten is om weer op het veld te staan en geen wedstrijden te willen missen. Zijn verlangen om te spelen wordt ondersteund door de toegewijde zorg van de medische staf van Galatasaray.

You may also like

Laat een reactie achter