Home SüperligFenerbahce Vertrouwen in Jayden Oosterwolde wordt alsmaar groter..

Vertrouwen in Jayden Oosterwolde wordt alsmaar groter..

door Gökhan

Fenerbahçe’s jonge speler Jayden Oosterwolde heeft lof gekregen voor zijn prestaties. De Nederlandse voetballer, die in 13 van de 17 officiële wedstrijden in de basis startte, leverde een bijdrage aan zijn team als zowel linksback als centrale verdediger.

Oosterwolde is onmisbaar in het team

Hoofdtrainer İsmail Kartal koos voor Oosterwolde als eerste keuze in de periode waarin de verdedigers Becao, Djiku en Serdar Aziz geblesseerd waren. Samen met Samet Akaydın speelde de Nederlandse speler in de competitie en vormde hij een duo met Yusuf Akçiçek in de Conference League. Ondanks zijn gebrek aan ervaring in het centrum van de verdediging, leverde Jayden Oosterwolde een succesvolle prestatie als linkerverdediger. Met zijn atletische fysiek nam de jonge speler een belangrijke rol op zich in de verdediging van het team.

Doelgericht en Dreigend in de Aanval

Oosterwolde benutte zijn snelheid op cruciale momenten en zorgde af en toe voor moeilijke momenten voor zijn tegenstanders in de aanval. De 22-jarige speler scoorde zijn enige doelpunt van het seizoen tegen Twente in de eerste wedstrijd van de Conference League Play-Off-ronde. Hij startte in 13 van de 17 officiële wedstrijden van het seizoen.

Oosterwolde werd in het afgelopen seizoen in de winterstop overgenomen van het Italiaanse Serie B-team Parma voor een transfersom van 6 miljoen euro.

You may also like

Laat een reactie achter