Home SüperligBesiktas Serdar Adali: “Niet welkom tot er excuses wordt aangeboden”

Serdar Adali: “Niet welkom tot er excuses wordt aangeboden”

door Gökhan

Serdal Adalı, een van de kandidaten voor het voorzitterschap van Besiktas, ontmoette kiesgerechtigden in Denizli voorafgaand aan de buitengewone algemene vergadering met verkiezingen op 3 december.

Technisch Directeur Rıza Çalımbay en Toekomstplannen

Adalı deelde zijn gedachten over de benoeming van Rıza Çalımbay als hoofdcoach. Bij het evalueren van toekomstplannen gaf Adalı aan dat hij van plan is om onder leiding van Rıza Hoca plaats te nemen na de verkiezingen.

Stadioncapaciteit en Verbeteringen

Na zijn verkiezing wil Adalı de capaciteit van het stadion verhogen naar 52 duizend en vervolgens de tribune van de tegenstander aanpassen om het probleem van het geluid op te lossen.

Transferstrategie en Doelen

Adalı, die besloot het seizoen af te maken met het huidige team, benadrukte dat ze met gerichte transfers het team naar de top willen brengen. Met een team ter waarde van 85 miljoen euro streven ze naar versterkingen om competitief te zijn.

Turkse Voetbalbond Voorzitter en Stadionbeleid

Naar aanleiding van beweringen dat de voorzitter van de Turkse Voetbalbond, Mehmet Büyükekşi, naar de Beşiktaş-voorzitter Ahmet Nur Çebi ‘wijst met zijn vinger’, zei Adalı dat hij de voorzitter van de Voetbalbond niet in het stadion zal toelaten zolang er geen excuses worden aangeboden.

Deelname aan het Programma en Interesse van de Fans

Naast kiesgerechtigden namen ook zwart-witte fans deel aan het programma, waarin Serdal Adalı zijn projecten presenteerde en steun vroeg van de kiesgerechtigden.

You may also like

Laat een reactie achter