Home SüperligTrabzonspor Trabzonspor speelt gelijk tegen Fatih Karagumruk

Trabzonspor speelt gelijk tegen Fatih Karagumruk

door Gökhan

Karagumruk 0 - 0 Trabzonspor

Op de tiende speeldag van de Trendyol Süper Lig slaagde Trabzonspor er in Istanbul niet in om verder te komen dan een doelpuntloos gelijkspel tegen VavaCars Fatih Karagümrük. Door deze gelijkspel verhogen de Bordeaux-blauwen hun puntentotaal naar 16 en staan ze momenteel op de vijfde plaats in de ranglijst.

Karagümrük blijft op de 13e plaats staan met tien punten. Trabzon was in de 15e minuut bijna tot scoren gekomen. Na een voorzet van Paul Onuachu vanaf de linkerkant werd de mislukte opheldering van Federico Ceccherini door doelman Emre Bilgin net op de doellijn afgeweerd. De bal raakte Edin Visca die vlak bij de paal stond en ging uit. In de 29e minuut faalden de gasten op de paal. Het afstandsschot van Batista Mendy ketste alleen tegen de lat en bleef het 0-0.

Ook Pepe kon niet het verschil maken

Karagümrüks Güven Yalcin leek in de 39e minuut de vermeende openingsgoal voor de gastheren te maken, maar het doelpunt werd vanwege een nipte buitenspelpositie niet goedgekeurd. In de 63e minuut werd Karagümrük opnieuw gevaarlijk door Yalcin. De huurling van CFC 1893 Genua brak goed door in de verdediging, maar zijn kopbal werd gestopt door Trabzon-doelman Ugurcan Cakir. Trabzonspor toonde zich in de 71e minuut nogmaals met een goede aanval. Enis Bardhi kon de bal na een pass van Visca echter niet in het doel krijgen. Omdat er in de resterende minuten ook geen doelpunten vielen, eindigde de wedstrijd in het Atatürk Olympisch Stadion in een gelijkspel.

Opstellingen

VavaCars Fatih Karagümrük: Bilgin – Biraschi, Dresevic, Ceccherini, Mercan – Rohden, Sangare (79e Sturaro), Keles (90+1 Salih Dursun), Eysseric (90+1 Ugur), Feghouli (73e Shukurov) – Yalcin (73e Serdar Dursun)

Trabzonspor: Cakir – Aydin, Baniya, Denswil, Elmali – Mendy, Özdemir (69e Bardhi), Ömür, Fountas (69e), Visca (82e Destan) – Onuachu