Home SüperligFenerbahce Fenerbahçe-coach İsmail Kartal uit zijn onvrede over strafschoppen en geeft update over blessures

Fenerbahçe-coach İsmail Kartal uit zijn onvrede over strafschoppen en geeft update over blessures

Fenerbahce behaalde de overwinning in de 10e speelronde van de Trendyol Süper Lig tegen Siltaş Yapı Pendikspor, maar trainer Ismail Kartal is niet tevreden.

door Gökhan

Ismail Kartal niet tevreden over scheidsrechter

Fenerbahce versloeg Siltaş Yapı Pendikspor met 5-0 en behaalde daarmee 10 overwinningen op rij in de Trendyol Süper Lig. Na afloop van de wedstrijd uitte coach İsmail Kartal zijn frustratie: “Wat moet er nog meer gebeuren voordat we een strafschop krijgen? We hebben de wedstrijd met 5-0 gewonnen, maar het gaat er niet om dat het 5-0 is. Ongeacht de score moeten de scheidsrechters fluiten voor wat ze zien.

Coach İsmail Kartal sprak na de wedstrijd over de overwinning in een interview met Beinsports

İsmail Kartal: “Wat moet er nog meer gebeuren voordat we een strafschop krijgen?” Fenerbahçe-coach İsmail Kartal zei: “Net als bij elke andere wedstrijd hebben we ons ook voor deze wedstrijd optimaal voorbereid. Aan het begin van de wedstrijd hadden we ongewenste blessures. We hadden zelfs met een grotere marge kunnen winnen. Wat moet er nog meer gebeuren voordat we een strafschop krijgen? We hebben de wedstrijd met 5-0 gewonnen, maar het gaat niet om de 5-0. Ongeacht de score, moeten de scheidsrechters fluiten voor wat ze zien. Alsjeblieft, laten ze duidelijk zijn voor zowel ons als onze tegenstanders, en eerlijk fluiten voor wat ze zien.

Huidige situatie van blessures

De ervaren coach verklaarde: “Aan het begin van elke wedstrijd raken onze spelers geblesseerd. We begrijpen niet waarom dat gebeurt. Becao had een lichte pijn, dus uit voorzorg heb ik hem gewisseld. Fred’s situatie is anders; dat zal later duidelijk worden.

You may also like

Laat een reactie achter