Home SüperligFenerbahce Tete, maakt hij een transfer naar Fenerbahçe?

Tete, maakt hij een transfer naar Fenerbahçe?

door Gökhan

Heading Title

Tetê, een 23-jarige speler van het Oekraïense Premier League-team Shakhtar Donetsk, is in Istanbul om transferonderhandelingen te voeren.

Volgens betrouwbare bronnen bevindt Fenerbahçe zich in de laatste fase van de transfer van Tetê en het wordt gemeld dat de Braziliaanse speler samen met zijn manager in Istanbul is.

In het nieuws wordt gemeld dat Tetê en zijn manager gesprekken voeren met het geel-blauwe team en dat de transfer elk moment kan plaatsvinden.

Verderop in het artikel wordt vermeld dat vanwege de Oekraïne-Rusland oorlog, FIFA wijzigingen heeft aangebracht in Bijlage 7 van de Voorschriften betreffende de Status en Transfers van Spelers, waarbij buitenlandse voetballers in deze twee landen het recht hebben gekregen om hun contracten op te schorten tot juni 2024.

GEVRAAGDE BEDRAG

Tetê, naar verluidt in gesprek met Fenerbahçe volgens Yağız Sabuncuoğlu’s rapportage, vroeg om een ​​signing bonus van 10 miljoen euro, een salaris van 6 miljoen euro en een ‘eigen aandeel’ van 30% bij een toekomstige verkoop.

NIEUWE ONTWIKKELING

Tetê, in een exclusief interview met Yağız Sabuncuoğlu, verklaarde: “Mijn vertegenwoordigers voeren gesprekken met clubs. Ik ben momenteel in Istanbul en wacht op de voltooiing van de transfergesprekken. Er zijn aanbiedingen van zowel Turkije als de vijf grote Europese competities. Er is nog niets definitiefs.”

Prestatiegegevens Tetê 

Wedstrijden 152

Doelpunten 40

Assists 25

Tetê verhuisde voor het laatst in 2019 van het Braziliaanse team Grêmio naar het Oekraïense team voor een transfersom van 15 miljoen euro. De jonge speler speelde later op huurbasis bij Olympique Lyon en Leicester.

CONTRACT LOOPT AF

De 23-jarige Braziliaanse rechtervleugelspeler Tetê heeft een contract dat eindigt in december 2023.

MEEST WAARDEVOLLE SPELER

Met een marktwaarde van 25 miljoen euro is Tetê de meest waardevolle speler in de Oekraïense Premier League.

You may also like

Laat een reactie achter